Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Ξεσπά ο Σταμάτης Γαρδέλης από το κρατητήριο: «Δε θα με φιμώσετε με τίποτα» - Η ανάρτηση μέσα από το κελί (video)

«Θα μου πάρουν και το κινητό, είσαι ο τελευταίος που μιλάω τώρα. Τώρα πρέπει να μου πάρουν και το κινητό, ίσως επειδή φώναξα»

27 Φεβρουαρίου 2024 14:07
Ξεσπά ο Σταμάτης Γαρδέλης από το κρατητήριο: «Δε θα με φιμώσετε με τίποτα» - Η ανάρτηση μέσα από το κελί (video)
Από Εύη Κουρίδου

Στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος στο Αιγάλεω βρίσκεται ο Σταμάτης Γαρδέλης, όπως αποκάλυψε με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα. Σε επικοινωνία που είχε ο ηθοποιός με την εκπομπή «Το Πρωινό», προσπάθησε να εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει, αναφέροντας μάλιστα ότι έχει και αυτοκτονικές τάσεις.

«Τι καλά να είμαι; Δε βλέπω καλά. Από το ψυχιατρείο, τώρα εδώ, να δω πού θα είναι το επόμενο. Με κρατάνε γιατί ζητάω να μάθω την αλήθεια και οι ερωτήσεις μου φαίνεται ότι ενοχλούν πολύ. Σήμερα είχα μια επιτροπή εξέτασης αντιρρήσεων δασικού χάρτη. Εγώ επιμένω να λέω ότι το οικόπεδό μου δεν είναι δασικό, ο παραδίπλα που είναι εισαγγελέας δεν είναι δασικός, και ο άλλος που έχει επιχείρηση πάνω στο κύμα δεν είναι δασικός, αλλά εγώ είμαι δασικός, επιμένουν σε αυτό.

Με έχουν εξαφανίσει, με έχουν φτάσει στο όριό μου αυτά τα πράγματα. Καλύτερα εδώ μέσα στο κρατητήριο. Δεν μπορώ να ηρεμήσω. Φυλακίστε με. Δε θα με φιμώσετε με τίποτα. Ευτυχώς που έχω και κινητό εδώ μέσα και μπορώ και μιλάω. Μου έχουν πάρει όλη μου τη ζωή, όλη μου την ενέργεια, όλα μου τα λεφτά, και έρχονται να μου πάρουν και το σπίτι. Με έχουν φτάσει στο ψυχιατρείο.

Έχω φτάσει να χρωστάω 80 και 100 χιλιάδες στην εφορία για ληξιπρόθεσμες οφειλές, για ένα οικόπεδο που το πήρα, το αγόρασα, το πληρώνω και τώρα με φυλακίζουν. Ήρθε ο φάκελός μου να εξεταστεί και τον πήρε η πρόεδρος και λέει, “όχι θα πάει στη σειρά του”. Ποια σειρά; Έφτασα στο ψυχιατρείο. Έφτασα να έχω αυτοκτονικές τάσεις.

Θυμηθείτε επίσης: Σταμάτης Γαρδέλης: Νοσηλεύεται στο «Δαφνί» ο ηθοποιός - «Ζήτησα βοήθεια για τις αυτοκτονικές μου τάσεις»

Ζήτησε τη κράτησή μου γιατί επέμενα να δικαστώ σήμερα. Θέλω να δικαστώ, δεν παρακαλάω κανέναν. Ούτε δικηγόρους έχω… Δεν έχω δικηγόρους, δε χρειάζομαι να μου ερμηνεύσει κανείς την αλήθεια. Είμαι στο Αιγάλεω τώρα, στο αστυνομικό τμήμα. Μου στραμπούλιξαν και το χέρι. Έλεος. Ποιον έκλεψα; Το αγόρασα το οικόπεδο. Το έκλεψα και μου συμπεριφέρονται έτσι; Τώρα πρέπει να μου πάρουν και το κινητό. Θα μου πάρουν και το κινητό, είσαι ο τελευταίος που μιλάω τώρα. Τώρα πρέπει να μου πάρουν και το κινητό, ίσως επειδή φώναξα» είπε ο Σταμάτης Γαρδέλης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share