Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Το εξομολογήθηκε ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης: «Είμαι και συγγραφέας, έχoυμε οικογενειακή παράδοση...» (video)

«Από τη στιγμή που θα μπορούσα να είμαι στη σύνταξη, δεν τους κάνω χάρη που εργάζομαι ακόμα;»

28 Φεβρουαρίου 2024 12:39
Το εξομολογήθηκε ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης: «Είμαι και συγγραφέας, έχoυμε οικογενειακή παράδοση...» (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Μετά την αναβολή της δίκης του χθες Τρίτη (27/2), ο 45χρονος «παλαιοχριστιανός» Μανώλης Καλαϊτζιδάκης εξομολογήθηκε ότι θα προσαχθεί για το τεστ DNA, παρ'όλο που ήταν ανένδοτος έως σήμερα. Με την ευκαιρία, δείτε τον άνδρα που κατονόμασε ως πατέρα του παιδιού της κόρης του.

Ο ίδιος μιλώντας σε εκπομπή του ΑΝΤ1 μίλησε για το γεγονός πως ζούμε στον Ωρωπό και δούλευε στην Ερέτρια λέγοντας «Δεν υπήρχαν μέτρα και προβλήματα στην αρχή. Δεν ήθελα να κάνω το εμβόλιο και έπρεπε να κάνω ένα ράπιντ τεστ όλη την ώρα. Ήταν από τον μισθό μου και οι μάσκες. Έπρεπε να πληρώνω για να βγαίνω από το σπίτι. Ο μόνος τρόπος για να μπορέσουμε να ζούμε ήταν να πάμε στο βουνό. Αλλωστε το είχε πει και ο πρωθυπουργός '' οι αντιεμβολιαστές να ζήσουν σε σπηλιά''. Ε, ορίστε πήγα».

Ως προς τις δουλειές που έχει κάνει στη ζωή του, ο 45χρονος απάντησε ότι «λεχω πολλά ένσημα και από τον ιδιωτικό τομέα. Και οικοδόμος έχω δουλέψει και σε εστιατόρια και ως ωρομίσθιος καθηγητής. Θα μπορούσα να είμαι ήδη στη σύνταξη. Από τη στιγμή που θα μπορούσα να είμαι στη σύνταξη και συνεχίζω να εργάζομαι, δεν τους κάνω χάρη;».

Ενώ, όπως δήλωσε στην ίδια εκπομπή είναι... σύνηθες για τον πλανήτη ο κόσμος να στρέφεται σε εναλλακτικούς τρόπους ζωής. «Είμαι και συγγραφέας. Έχω οικογενειακή παράδοση στη συγγραφία. Το ζήτημα της επιβίωσης και των όπλων είναι στην ημερήσια διάταξη του κόσμου. Αρκετοί στρέφονται σε εναλλακτικό τρόπο ζωής. Στην Ελλάδα έχουμε καλομάθει, αλλά δεν είναι παράξενο για τον πλανήτη, είναι παράξενο για εδώ μόνο» δήλωσε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share