Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Σταμάτης Γαρδέλης: «Είμαι χάλια, νιώθω πολύ αδικημένος»

Τα πρώτα λόγια μετά την περιπέτεια που πέρασε

28 Φεβρουαρίου 2024 12:16
Σταμάτης Γαρδέλης: «Είμαι χάλια, νιώθω πολύ αδικημένος»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σταμάτης Γαρδέλης πέρασε τη δική του περιπέτεια τις τελευταίες ώρες, καθώς χθες (27/2) συνελήφθη από τις Αρχές, αρνούμενος να αποχωρήσει από τον χώρο, όπου συνεδρίαζε η Επιτροπή Αντιρρήσεων της Δασικής Υπηρεσίας.

Ο ηθοποιός, λίγο αργότερα, αφέθηκε μεν ελεύθερος, αλλά στις δηλώσεις του δεν έκρυψε την πικρία του για όσα συνέβησαν, θεωρώντας πως ήταν αδικημένος.

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» και η δημοσιογράφος, Χαρά Μπουτσικάκη συνάντησαν τον ηθοποιό λίγη ώρα μετά την περιπέτειά του με τις Αρχές και ο ίδιος τόνισε ότι νιώθει αδικημένος για όλη αυτή την κατάσταση.

«Είμαι χάλια, νιώθω πολύ αδικημένος. Τώρα ξεκινάνε όλα, θα τα δείτε όλα. Εγώ είπα την αλήθεια», ήταν τα πρώτα λόγια του Σταμάτη Γαρδέλη.

«Άνοιξε» την καρδιά του ο Σταμάτης Γαρδέλης: «Βρήκα τη δύναμη να αντιμετωπίσω πράγματα τα οποία με στρίμωχναν»

Μετά τη νοσηλεία του στο Δαφνί ο Σταμάτης Γαρδέλης «άνοιξε» για πρώτη φορά την καρδιά του, αναφέροντας πως βρήκε τη δύναμη να αντιμετωπίσει πράγματα τα οποία τον στρίμωχναν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σταμάτης Γαρδέλης δήλωσε αρχικά πως «δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσω (σ.σ. αυτό το διάστημα). Να πω τι; Ό,τι έγινε, πέρασε. Είμαι καλά και προχωράμε. Η ζωή προχωράει. Είχα μια εμπειρία από την οποία αποκόμισα πάρα πολλά πράγματα και ξεκινάω. Έκανα ένα restart και ξεκινάω πάλι».

«Δεν με έχει απογοητεύσει κάτι ούτε έχασα τη δύναμη μου. Απεναντίας βρήκα την δύναμη για να αντιμετωπίσω κάποια πράγματα τα οποία με στρίμωχναν. Νομίζω πως τώρα έχω βάλει αυτά τα πράγματα σε έναν δρόμο που θα εξελιχθούν προς καλό.

Δεν αισθάνομαι ούτε πως έχω αδικηθεί ούτε και έχω βγει για να ζητήσω τίποτα ούτε έχω παρακαλέσει. Επειδή έχουν ακουστεί διάφορα πράγματα, εγώ ζήτησα ισονομία σε κάποια θέματα που άπτονται της κοινωνικής μας ζωής. Δεν ζήτησα μια ιδιαίτερη εύνοια όπως ακούστηκε κατά καιρούς επειδή είμαι επώνυμος άνθρωπος».

«Το Άγιον Όρος είναι ένα μέρος που είναι το προσωπικό μου ησυχαστήριο, ένα τρόπος να γεμίσω τις μπαταρίες μου και είναι μια ιδέα που θα ξεπερνάει πάντα το περιεχόμενο της. Το Άγιον Όρος είναι στο απυρόβλητο. Ούτε το σχολιάζεις ούτε το λες πως είναι και τα λοιπά. Πηγαίνω 42 χρόνια τώρα στον πνευματικό μου».

«Δεν ξέρω πως την εννοείται την πίστη, εγώ πιστεύω στον Θεό και στο ερωτηματικό της ύπαρξης μας. Νομίζω πως η λογική είναι πολύ λίγη για να ερμηνεύσει το μυστήριο της ζωής» πρόσθεσε επίσης ο Σταμάτης Γαρδέλης στις τηλεοπτικές κάμερες.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share