Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τέσσερα χρόνια χωρίς τον Κώστα Βουτσά: «Αδειάζει ο κόσμος με τόσους τρόπους δίχως εσένα...» - Το συγκινητικό μήνυμα της Αλίκης Κατσαβού

Με μία συγκινητική ανάρτηση τίμησε τον αγαπημένο ηθοποιό η τελευταία σύζυγός του

26 Φεβρουαρίου 2024 16:06
Τέσσερα χρόνια χωρίς τον Κώστα Βουτσά: «Αδειάζει ο κόσμος με τόσους τρόπους δίχως εσένα...» - Το συγκινητικό μήνυμα της Αλίκης Κατσαβού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, Δευτέρα 26/2, από τον θάνατο του Κώστα Βουτσά.

Η τελευταία του σύζυγος, Αλίκη Κατσαβού συγκινεί στην ανάρτησή της για την απώλεια του ηθοποιού με τον οποίο απέκτησαν μαζί τον γιο τους, Φοίβο.

«Αδειάζει ο κόσμος με τόσους τρόπους δίχως εσένα! Έλεγες: “από πάνω μας κυκλοφορούν μοίρες… καλομοίρες και κακομοίρες. Κι αν είσαι γκρινιάρης, κλαψιάρης και κακός σε βρίσκουν οι κακομοίρες και λένε, πάμε να του δώσουμε κι άλλη δυστυχία να τον κάνουμε για πάντα δικό μας. Κι αν είσαι γελαστός, αισιόδοξος και καλός σε βρίσκουν οι καλομοίρες και λένε πάμε να τον γεμίσουμε ευτυχία να τον έχουμε δικό μας”.

Τις μέρες Κώστα κάπως τα καταφέρνω να κρατώ τις καλομοίρες που είχες μαζέψει, αλλά τις νύχτες που βραδιάζει ο κόσμος χωρίς εσένα δεν τα καταφέρνω πάντα», έγραψε η Αλίκη Κατσαβού για τα τέσσερα χρόνια από τον θάνατο του Κώστα Βουτσά.

Αλίκη Κατσαβού: «Ήταν η στρατηγική μου όλον αυτόν τον καιρό να...» - Η εξομολόγηση για τον γιο της με τον Κώστα Βουτσά (video)

Για τον Κώστα Βουτσά και τον γιο τους μίλησε η Αλίκη Κατσαβού, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σουσού».

Η εξομολόγηση της Αλίκης Κατσαβού

«Τα γενέθλια του Κώστα ήταν 31 Δεκεμβρίου, στην αλλαγή του χρόνου, τα κάναμε και με βασιλόπιτα και με τούρτα, σβήναμε κεράκια. Αγαπούσε τις γιορτές, του άρεσε να είμαστε σε ωραία εστιατόρια. Του άρεσε να είναι όμορφη η ζωή και να ομορφαίνει και τη ζωή των άλλων. Όταν πια ήρθε ο Φοίβος, που ήταν η χαρά μας, τον βάζαμε στο καρότσι, τον ντύναμε Αγιοβασιλάκη…», είπε αρχικά (δείτε εδώ τα λόγια που της είχε πει λίγα λεπτά μετά την γέννησή του).

«Όταν έφυγε ο Κώστας, ταυτόχρονα ήρθε και η πανδημία, σκοτείνιασαν οι ζωές μας, ποικιλοτρόπως. Το πένθος, οπωσδήποτε, ήταν τα 2/3 του σκοταδιού, αλλά και η πανδημία, η κλεισούρα, ήταν κι αυτό ένα πράγμα που έκανε τις γιορτές παράξενες. Παρόλα αυτά, προσπάθησα να συντηρήσω το πνεύμα των Χριστουγέννων και αυτή ήταν και η στρατηγική μου όλον αυτόν τον καιρό, να αφήσω τον Φοίβο να ζήσει το πένθος με τον δικό του παιδικό τρόπο και να μην του φορτώσω τις δικές μου αγωνίες ή τη δική μου θλίψη. Προσπαθούσα όλα να κυλάνε όπως και πριν φύγει ο Κώστας», πρόσθεσε.

«Ο Φοίβος δε θέλει να δει ταινίες με τον μπαμπά του. Εγώ βλέπω κρυφά λίγο, γιατί το έχει πει ξεκάθαρα ότι δεν θέλει, στεναχωριέται όταν βλέπει τον μπαμπά. Έχει πολλές αναμνήσεις με τον Κώστα. Όταν του είπα να βγάλουμε το γραφείο του, μου είπε "όχι, αυτό το θέλω γιατί μου θυμίζει τα πρώτα χρόνια με τον μπαμπά". Ο Φοίβος περνούσε χρόνο πάνω στο γραφείο του Κώστα από όταν ήταν βρέφος, τώρα είναι δικό του», επισήμανε στη συνέχεια.

Και συμπλήρωσε: «Είναι βαρύ το όνομα που κουβαλάει ο Φοίβος. Μέχρι στιγμής δεν θέλει να τον συγκρίνουν με τον μπαμπά του. Όταν ακούει να λένε ότι του μοιάζει, "στραβώνει". Θέλει να δείξει την προσωπικότητά του» (δείτε τον εδώ).

Για την προσωπική της ζωή δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ να διαθέσω χρόνο σε μια σχέση και ποιος θα είναι αυτός που θα μου τραβήξει το ενδιαφέρον, όταν έχει περάσει από τη ζωή μου ένας Κώστας Βουτσάς; Ήταν σπάνιος άνθρωπος…».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share