Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Μίλησε ανοιχτά για την σχέση του με τον «γαμπρό» του ο Γιάννης Ζουγανέλης - «Ημασταν φίλοι με το Νίκο Συρίγο πριν γίνει ζευγάρι με την κόρη μου, τώρα...» (video)

Η αποκάλυψη για τον Νίκο Συρίγο και την σχέση του με την κόρη του

23 Φεβρουαρίου 2024 09:52
Μίλησε ανοιχτά για την σχέση του με τον «γαμπρό» του ο Γιάννης Ζουγανέλης - «Ημασταν φίλοι με το Νίκο Συρίγο πριν γίνει ζευγάρι με την κόρη μου, τώρα...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τη σχέση που έχει με τον σύντροφο της κόρης του, Νίκο Συρίγο, μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης:

«Τον Νίκο Συρίγο τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια, έχουμε συνεργαστεί. Τώρα που έχουμε έρθει πιο κοντά, δυσκολεύει το πράγμα», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη του καλλιτέχνη για το Νίκο Ξυλούρη.

«Η κόρη μου δεν με μαλώνει όταν μιλάω δημόσια για εκείνη, αλλά έχει δίκιο. Η προσωπική ζωή ακόμη και της κόρης μου είναι δικιά της και πρέπει η ίδια να ισορροπεί με το τι θέλει να προβάλει.

Η Ελεωνόρα είναι ένα παιδί πολύ δυναμικό, με πολλή ησυχία μέσα της. Και άμα ταρακουνηθεί η ησυχία της, μπορεί να βγει από την ισορροπία της», πρόσθεσε.

Γιάννης Ζουγανέλης: «Δέχομαι την ισότητα και τη διαφορετικότητα, αλλά σταματώ στην υιοθεσία» (video)

Στο ζήτημα των ημερών περί τεκνοθεσίας των ομόφυλων ζευγαριών, τοποθετήθηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης, στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σουσού».

Ο ίδιος εξήγησε πως ακόμα δεν έχει κατασταλλάξει πάνω στο θέμα της υιοθεσίας παιδιών από δύο άτομα του ίδιου φύλου. Επίσης, Στέφανος Κασσελάκης: «Είμαι πολύ περήφανος για την πίστη μου. Όλοι οι πολίτες πρέπει να είναι ισότιμοι μεταξύ τους» - Η απάντηση στον Αρχιεπίσκοπο για την τεκνοθεσία

Οι δηλώσεις του Γιάννη Ζουγανέλη για τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

«Σαφέστατα πρέπει να ισονομήσουμε, δεν το συζητώ. Δεν καθορίζεται η ζωή των ανθρώπων από τη σεξουαλική προτίμηση. Αυτό είναι για εμένα αυτονόητο. Έχω ζήσει και έχω τεράστια εμπειρία από παιδιά που δυστυχούν σε ιδρύματα, εγκαταλελειμμένα, και σαφέστατα θα μπορούσαν να υιοθετούν και παιδιά. Δεν έχω ξεκαθαρίσει τη θέση μου με την τεκνοθεσία. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να ξεκαθαρίσω μέσα μου. Δέχομαι την ισότητα και τη διαφορετικότητα, αλλά σταματώ στην υιοθεσία», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share