Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Μανώλης Μαυρομμάτης: Αυτό είναι το σπίτι του στο Κολωνάκι που ξέσπασε πυρκαγιά - Διασωληνωμένος μαζί με τη σύζυγό του (video)

Όλα ξεκίνησαν όταν το ζευγάρι ξέχασε το μάτι της ηλεκτρικής κουζίνας ανοιχτό

19 Φεβρουαρίου 2024 14:23
Μανώλης Μαυρομμάτης: Αυτό είναι το σπίτι του στο Κολωνάκι που ξέσπασε πυρκαγιά - Διασωληνωμένος μαζί με τη σύζυγό του (video)
Από Εύη Κουρίδου

Διασωληνωμένοι στην εξιδεικευμένη μονάδα εγκαυμάτων στο «Γεννηματάς» βρίσκονται ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του, μετά την φωτιά στο σπίτι τους.

Όπως έγινε γνωστό, ο αθλητικογράφος και πρώην ευρωβουλευτής έχει υποστεί εγκαύματα στο 18% του σώματός του ενώ πιο δύσκολη είναι η κατάσταση της συζύγου του, η οποία έχει εγκαύματα στο 40% του σώματός της και βρίσκεται ήδη υπό μηχανική υποστήριξη.

Η φωτιά στο διαμέρισμα επί της οδού Αναγνωστοπούλου στο Κολωνάκι, ξεκίνησε όταν το ζευγάρι ξέχασε το μάτι της ηλεκτρικής κουζίνας ανοιχτό.

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Πυροσβέστες ανέσυραν νεκρή γυναίκα μετά από φωτιά σε διαμέρισμα

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης (14/2) σε ισόγειο διαμέρισμα στον οικισμό Ατσιπάδες του Δήμου Γόρτυνας στο Ηράκλειο.

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι πυροσβέστες ενώ μέσα από το σπίτι ανασύρθηκε νεκρή μία 73χρονη γυναίκα. Την ίδια ώρα, Επεισόδια ανάμεσα σε αγρότες και ΜΑΤ στο Κιλκίς - Απέκλεισαν το Τελωνείο των Ευζώνων (video)

Η φωτιά εκδηλώθηκε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Το Cretalive αναφέρει ότι οι γείτονες αντιλήφθηκαν τους πυκνούς καπνούς που έβγαιναν από το σπίτι της άτυχης γυναίκας και ενημέρωσαν την Πυροσβεστική. Γείτονες λένε ότι η 73χρονη, που έμενε μόνη της, πιθανότατα είχε αποκοιμηθεί και δεν αντιλήφθηκε τις φλόγες.

Βουλγαρία: «Αγαπούσε εκ γενετής τα βουνά» – Καθηλώνει ο πατέρας του σκιέρ που βρήκε τραγικό θάνατο από χιονοστιβάδα

«Αγαπούσε εκ γενετής τα βουνά» ανέφερε, μεταξύ άλλων, και καθηλώνει ο πατέρας του σκιέρ που βρήκε τραγικό θάνατο από χιονοστιβάδα στη Βουλγαρία.

Ο άτυχος άνδρας από τη Φλώρινα, ήταν λάτρης της ορειβασίας και των χειμερινών σπορ και ταξίδευε συνέχεια σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας και του εξωτερικού, όπως έκανε πρόσφατα και με τρεις φίλους του στη γειτονική Βουλγαρία, στο χιονοδρομικό κέντρο του Μπόροβιτς.

Ο πατέρας του μίλησε στο STAR και τόνισε μεταξύ άλλων: «Ο γιος μου αγαπούσε εκ γενετής τα βουνά. Έφευγε σε Γαλλία, Ελλάδα, ήταν ταλαντούχος, με διπλώματα. Ο Κωνσταντίνος ήταν ήρεμο παιδί. Το βάρος των 5 ατόμων σε εκείνο το σημείο ήταν πολύ μεγάλο, για αυτό έγινε κατολίσθηση».

«Όλες οι φωτογραφίες του ήταν στα βουνά. Το είχε στο αίμα του, έφυγε στη φύση, αυτό ήταν το πεπρωμένο του. Μόνο μία φορά του είχα πει να προσέχει; Αλλά ακούει η νεολαία; Ήταν παιδί που είχε ανησυχίες, εκτός από πολύ καλός χαρακτήρας, όπως και όλη η οικογένεια», τόνισε η θεία του, μιλώντας στο STAR.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share