Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

«Ήταν μια παρεξήγηση»: Το ξεκαθάρισμα της Μπέττυ Μαγγίρα για το ξαφνικό block από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Αχ, Δημήτρη μου, Δημήτρη μου είναι αστείο εμείς οι δυο να μη μιλιόμαστε»

17 Φεβρουαρίου 2024 17:05
«Ήταν μια παρεξήγηση»: Το ξεκαθάρισμα της Μπέττυ Μαγγίρα για το ξαφνικό block από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για παρεξήγηση έκανε λόγο η Μπέττυ Μαγγίρα σχετικά με το ξαφνικό block που δέχτηκε από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και θέλησε να κάνει ένα ξεκαθάρισμα.

Η τοποθέτηση της Μπέτυ Μαγγίρα στο I Love ΣουΚου για το block του Ουγγαρέζου

«Αχ, Δημήτρη μου, Δημήτρη μου είναι αστείο εμείς οι δυο να μη μιλιόμαστε. Αφού αγαπιόμαστε βρε Δημήτρη μου. Αγαπιόμαστε! Όλα ήταν μια παρεξήγηση παιδιά τελικά. Θα σας πω τι έχει γίνει. Κάναμε κάποια σχόλια εδώ στην εκπομπή και ο Δημήτρης θεώρησε ότι πηγαίνουν σε αυτόν. Δεν κατάλαβε όμως, ότι εγώ όταν με σχολιάζει κάποιος άνθρωπος, που εκτιμώ βαθιά και τον σέβομαι σαν επαγγελματία και γενικότερα σαν άνθρωπο, γιατί τον διαβάζω, τον ακούω, μου αρέσει πολύ, θα τον έπαιρνα εγώ η ίδια τηλέφωνο!

Βέβαια, αυτό που τον ενόχλησε είναι ότι ανέβασα εγώ στο instagram το μπλοκ – που εγώ το θεώρησα πάρα πολύ αστείο, γιατί δεν κατάλαβα τον λόγο που με έκανε μπλοκ. Δε φαντάστηκα δηλαδή ότι αυτά που είπαμε εδώ για την εκπομπή μας, ότι τα πήρε ότι τα είπαμε για εκείνον. Τίποτα δεν είπαμε για εκείνον. Η αγάπη του είναι τόση, που το πήρε έτσι.

Λύθηκε η παρεξήγηση, μιλήσαμε με μηνύματα, τηλεφωνήματα, ηχητικά κλπ. Δεν έφυγε ακόμα το μπλοκ, γιατί θέλει μια περίοδο πένθους. Θέλει να με πενθήσει, να περάσει αυτό, να του φύγει ο θυμός, όπως όταν χωρίζεις, που θέλει χρόνο, περνάς το στάδιο της οργής, του θυμού και μετά συγχωρείς. Δε θέλω να μείνουμε τόσο χρόνια μπλοκαρισμένοι…΄Όλο αυτό που έκανα τον έφερα σε δύσκολη θέση, γιατί τρέχουν οι κάμερες κάτω και τον ρωτάνε. Δε το φαντάστηκα και εγώ δεν το περίμενα, ότι θα πάρει τόση έκταση», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share