Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Αγόρασα στον Σπύρο έναν...» - Το ανατρεπτικό δώρο στον Μαρτίκα για του Αγίου Βαλεντίνου (video)

Δεν το λες και τόσο ρομαντικό...

15 Φεβρουαρίου 2024 14:04
Βρισηίδα Ανδριώτου: «Αγόρασα στον Σπύρο έναν...» - Το ανατρεπτικό δώρο στον Μαρτίκα για του Αγίου Βαλεντίνου (video)

Την ανατροπή έκανε η Βρισηίδα Ανδριώτου για την ημέρα των ερωτευμένων, καθώς το δώρο που πήρε στον Σπύρο Μαρτίκα ξεπερνάει κάθε φαντασία.

«Με ρώτησε τι νούμερο παπούτσι φοράω. Γενικά, εμένα μου αρέσουν τα σοκολατάκια, τριαντάφυλλα, καρδούλες, αυτά που κρατάω. Θα ήμουν ικανοποιημένη με ένα τριαντάφυλλο. Ο Σπύρος ήθελε έναν κουμπαρά για να τον έχουμε για τα ταξίδια μας και μόνο. Του βρήκα ένα ωραίο θησαυροφυλάκιο που βάζουν στις τράπεζες και του πήρα έναν μίνι κουμπαρά», αποκάλυψε η Βρισηίδα Ανδριώτου σχετικά με το δώρο της στον σύντροφό της.

Δείτε επίσης: Βρισηίδα Ανδριώτου: Την έχει στα όπα όπα ο Σπύρος Μαρτίκας - Αυτό είναι το πολυτελές σπίτι τους στον Πειραιά

«Μεράκλωσε» ο Σπύρος Μαρτίκας: Το βαρύ ζεϊμπέκικο του πρώην παίκτη του Survivor & το "κ@υτό" φιλί στο στόμα με την Βρισηίδα Ανδριώτου (Video)

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου βρέθηκαν ως καλεσμένοι στην βραδινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, «Σάββατο με φίλους», για να διασκεδάσουν μαζί με την υπόλοιπη παρέα του Χρήστου Φερεντίνου και ο πρώην παίκτης του Survivor μεράκλωσε χαρίζοντάς μας ένα βαρβάτο ζεϊμπέκικο.

Ο φαρμακοποιός σηκώθηκε να χορέψει ένα βαρύ ζεϊμπέκικο, με το τραγούδι «Διαθήκη», που ερμήνευσε πρώτη πριν από χρόνια η Χάρις Αλεξίου, να ηχεί και όλοι στο πλατό να έχουν μείνει άναυδοι και να τον χειροκροτούν. Πρώτη από όλους, φυσικά, η καλή του. Ενώ, τις προηγούμενες ημέρες έξω από τα δόντια μίλησε ο Σπύρος Μαρτίκας για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Σπύρου Μαρτίκα και το "κ@υτό" φιλί στο στόμα με την Βρισηίδα Ανδριώτου

Η κάμερα, αργότερα, έπιασε το ζευγάρι να χορεύει μαζί σε έξαλλους ρυθμούς! Η εμφάνιση αυτή, λοιπόν, είναι η απάντηση σε όσους ρωτούσαν εάν έχουν χωρίσει στα social media τους το τελευταίο διάστημα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share