ΑΡΧΙΚΗ GOSSIP

Χαρές για τον Νίκο Χατζηνικολάου: Το αποκάλυψε για την Κρίστη Τσολακάκη μετά από 20 χρόνια γάμου (photo)

Η τρυφερή εξομολόγηση του δημοσιογράφου

Μία τρυφερή ανάρτηση ένεκα Αγίου Βαλεντίνου έκανε ο Νίκος Χατζηνικολάου στον λογαριασμό του στο Instagram, αγκαλιά με τη σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη.

Ο δημοσιογράφος και η Κρίστη Τσολακάκη μετά από 22 χρόνια σχέσης εξακολουθούν να είναι full in love. Όπως μάλιστα αναγράφει στην ανάρτησή του ο Χατζηνικολάου γιορτάζει κάθε ημέρα και όχι μόνο ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ταυτόχρονα, Ελένη Μενεγάκη για Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκο Ευαγγελάτο: «Ξεκίνησαν με έναν μεγάλο έρωτα και κάνανε…»

«Εικοσιδύο χρόνια τώρα αγκαλιά! Κάθε μέρα! Όχι μόνο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Σε ευχαριστώ! Σε λατρεύω!», έγραψε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Αυτός 61 και εκείνη…: Η διαφορά ηλικίας του Νίκου Χατζηνικολάου με τη δεύτερη σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη (photos)

Λίγα και καλά γνωρίζουμε για την προσωπική ζωή του Νίκου Χατζηνικολάου, αφού ο δημοσιογράφος φροντίζει να την προφυλάσσει από τα μίντια.

Από το 2006, ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι παντρεμένος με την Κρίστη Τσολακάκη και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά την Εύη, τον Κωνσταντίνο και τον Αλέξανδρο ενώ εκείνος έχει ακόμη έναν γιο από τον πρώτο του γάμο, τον Παναγιώτη.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση, είναι πως στις αναζητήσεις του διαδικτύου, δεν «κυκλοφορεί» η ηλικία της Κρίστης Τσολάκη. Ωστόσο, πληροφορίες και γεγονότα του παρελθόντος την «προδίδουν» και πρέπει να είναι γύρω στα 50.

Δείτε επίσης: Εκείνος 61, εκείνη…: Η διαφορά ηλικίας Μάνεση–Μαυραγάνη και η αποκάλυψη – «Τη ζήτησα σε γάμο στον 1 μήνα γνωριμίας»

Στεφανίδου, Σρόιτερ, Κουτσελίνη, Χατζηνικολάου, Μάνεσης και… Αναστασοπούλου: Τα έξι “καυτά” συμβόλαια παρουσιαστών που λήγουν – Όλο το παρασκήνιο (Video)

Ούτε ένα, ούτε δύο… αλλά έξι είναι τα βαριά τηλεοπτικά συμβόλαια παρουσιαστώνδημοσιογράφων, που ολοκληρώνονται αυτό το καλοκαίρι.

Τατιάνα ΣτεφανίδουΑντώνης ΣρόιτερΖήνα ΚουτσελίνηΝίκος ΧατζηνικολάουΝίκος Μάνεσης και Μαρία Αναστασοπούλου εμφανίζονται -σύμφωνα με το ρεπορτάζ- της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, να συζητούν ήδη για την ανανέωση των συμβολαίων τους. Παράλληλα, ο κύβος ερρίφθη για τον Γιώργο Παπαδάκη

Σε αυτά τα ονόματα, βέβαια, θα πρέπει να προστεθεί και αυτό της ίδιας της Φαίης Σκορδά, καθώς το μέλλον της στον ΣΚΑΪ θεωρείται εξαιρετικά αβέβαιο και αυτή τη στιγμή όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.