Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ντύνεται νυφούλα η Θεοδώρα: Προ των πυλών ο γάμος της μικρότερης κόρης του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου - Πότε και πού παντρεύεται τον Μάθιου Κουμάρ

Η μεγάλη επιθυμία του πατέρα της που θέλει η ίδια να εκπληρώσει

14 Φεβρουαρίου 2024 09:34
Ντύνεται νυφούλα η Θεοδώρα: Προ των πυλών ο γάμος της μικρότερης κόρης του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου - Πότε και πού παντρεύεται τον Μάθιου Κουμάρ
Από Κυριάκος Μελλίδης

Μετά από μεγάλη περιπέτεια και τρεις (!) αναβολές, η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Θεοδώρα και ο εκλεκτός της καρδιάς της, Μάθιου Κουμάρ, επιτέλους παντρεύονται!

Σύμφωνα με το On Time, ο γάμος του ζευγαριού θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο του 2024 στην Αθήνα. Η τελετή έχει αναβληθεί 3 φορές, αρχικά λόγω της καραντίνας για τον κορωνοϊό και στη συνέχεια λόγω πένθους από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Πηγές αναφέρουν ότι η Θεοδώρα ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αποφάσισε μαζί με τον Μάθιου Κουμάρ να μεταφέρουν το ευτυχές γεγονός για αργότερα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ένας από τους λόγους που η Θεοδώρα θέλει ο γάμος της με τον Μάθιου Κουμάρ να πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα, είναι για να εκπληρώσει την επιθυμία του πατέρα της, που ήθελε το μυστήριο να γίνει εδώ.

Η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου αρχικά σχεδίαζε να παντρευτεί τον σύντροφό της το 2019 στις Σπέτσες. Στη συνέχεια, το προγραμμάτισαν για τον Μάιο του 2022 στο Πόρτο Χέλι, όμως λόγω της πανδημίας του κορονοϊού ενώ ακολούθησε και ο θάνατος του πατέρα της.

θεοδωρα-μαθιου-κουμαρ
Θεοδώρα και Μάθιου Κουμάρ

Τα δίνουν για θησαυρό: «Ξέθαψαν» σουβενίρ με τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο και τα ξεπουλάνε ως αναμνηστικά - Οι εξωφρενικές τιμές

«Ξέθαψαν» σουβενίρ με τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο και τα ξεπουλάνε ως αναμνηστικά με εξωφρενικές τιμές. Μάλλον για κάποιος πρόκειται για θησαυρό.

Μεγάλο ενδιαφέρον σημειώνεται ξανά στις διαδικτυακές πλατφόρμες αγοραπωλησίας μεταχειρισμένων αντικειμένων, για αναμνηστικά σουβενίρ του εκλιπόντος και της βασιλικής οικογένειας. Μάλιστα, ρολόι πωλείται στο Facebook έναντι… 2.500 ευρώ. Με την ευκαιρία, αυτή ήταν η αμύθητη περιουσία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, κάτοχοι αντικειμένων, αμέσως μετά τον θάνατο του τέως βασιλιά στήνουν άτυπα ένα «χρηματιστήριο» ειδών σε πλατφόρμες, όπως το eBay -αλλά και στο Marketplace του Facebook- οικογενειακά κειμήλια, τα οποία βρίσκονταν, συχνά ξεχασμένα σε αποθήκες σπιτιών.

Ανάμεσα στα αντικείμενα που συναντά κανείς, είναι φλυτζάνια και κούπες με τη μορφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ευχετήριες κάρτες από τον γάμο του γιου του Παύλου με τη Μαρί Σαντάλ το 1995, μαχαιροπίρουνα με τη σκαλιστή κορώνα στη βάση τους, επιστολές με την υπογραφή του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου.

Τα αντικείμενα

  • Κάδρο σε κορνίζα
  • Γραμματόσημα του 1956 με τις μορφές μελών της βασιλικής οικογένειας «ξεκινούν» από την τιμή των 3,4 ευρώ έκαστο (η τιμή ανεβαίνει αναλόγως του ενδιαφέροντος των αγοραστών).
  • Ποτήρια με το πρόσωπο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου πωλούνται στα 30 ευρώ, μέσω αγγελίας στο Facebook
  • Φλιτζάνι
  • Ποτήρια
  • Μαχαιροπίρουνα
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share