Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Κάθετος ο Νίκος Αναδιώτης: «Η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία, η επιθυμία του καθενός δεν είναι και δικαίωμά του στη ζωή»

«Δεν μπορούμε να ζούμε μόνο με τις επιθυμίες μας...»

12 Φεβρουαρίου 2024 12:00
Κάθετος ο Νίκος Αναδιώτης: «Η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία, η επιθυμία του καθενός δεν είναι και δικαίωμά του στη ζωή»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κάθετος εμφανίστηκε για μια ακόμα φορά ο Νίκος Αναδιώτης, αναφέροντας πως η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία και η επιθυμία του καθενός δεν είναι και δικαίωμά του στη ζωή.

Ο ηθοποιός συμμετείχε στο συλλαλητήριο που έγινε στο Σύνταγμα κατά της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια και βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Πρωινό, όπου και μίλησε για το επίμαχο θέμα.

«Διαφωνώ και με τον γάμο μεταξύ ομόφυλων και θα προτιμούσα ιδανικά όλοι οι άνθρωποι να έρχονται εις γάμο κοινωνία μέσα στην εκκλησία. Διαφωνώ και με τον πολιτικό γάμο, κατά τη δική μου κρίση. Δεν μπορώ να αποτρέψω το οτιδήποτε», είπε αρχικά ο Νίκος Αναδιώτης και στη συνέχεια ακούστηκαν κάποιες φράσεις που προκαλούν αίσθηση.

«Δεν θεωρώ ότι η επιθυμία του καθενός είναι και δικαίωμά του στη ζωή. Δεν μπορούμε να ζούμε μόνο με τις επιθυμίες μας.

Η ομοφυλοφιλία είναι ξεκάθαρα αμαρτία. Μόνο αμαρτία είναι, δεν είναι κάτι άλλο. Δεν είναι αρρώστια. Δεν είναι η μόνη αμαρτία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Αναδιώτης, ενώ μερική ώρα αργότερα πρόσθεσε:

«Αν ήταν θέμα της φύσης δεν θα είχε ανδρικό μόριο και δεν θα είχε γυναικείο μόριο».

Νίκος Αναδιώτης κατά τεκνοθεσίας ομόφυλων ζευγαριών: «Δε θα ήθελα να έχω δύο γονείς ίδιου φύλου» (video)

Στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» βρέθηκε καλεσμένος ο Νίκος Αναδιώτης και τοποθετήθηκε για το ζήτημα της τεκνοθεσίας των ομόφυλων ζευγαριών.

Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή τις δηλώσεις του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου, τόνισε πως «δε συμφωνώ με την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών. Δε θα ήθελα να έχω δύο γονείς ίδιου φύλου».

Η παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου σχολίασε: «Αν τα παιδιά σου στο σχολείο έχουν έναν συμμαθητή, ο οποίος ανήκει σε οικογένεια που είναι οι γονείς ίδιου φύλου», με τον Νίκο Αναδιώτη να απαντά: «Άλλο αυτό! Σεβόμαστε όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτου ηλικίας, ανεξαρτήτου φύλου, ανεξαρτήτου χρώματος».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Βάζω τον εαυτό μου και σκέφτομαι αν θα μου άρεσε να έχω δυο γονείς που θα ήταν ίδιου φύλου. Δε θα ένιωθα καλά. Επειδή θα είναι πλέον σαν τη μύγα μες στο γάλα, δεν ξέρω πόσο θα μπορεί να το κυκλοφορήσει στην ψυχολογία του».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share