Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Κατερίνα Λιόλιου: «Όποιος το πέταξε, να περάσει στην έξοδο» – Η αντίδραση όταν της πέταξαν αιχμηρό αντικείμενο στην πίστα

«Ποιος το πέταξε αυτό στο πρόσωπό μου;»

12 Φεβρουαρίου 2024 09:46
Κατερίνα Λιόλιου: «Όποιος το πέταξε, να περάσει στην έξοδο» – Η αντίδραση όταν της πέταξαν αιχμηρό αντικείμενο στην πίστα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα αιχμηρό αντικείμενο στην πίστα πέταξαν την ώρα που τραγουδούσε η Κατερίνα Λιόλιου με την τραγουδίστρια να αντιδρά και ζητά να περάσει στην έξοδο, όποιος το πέταξε. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο σύντροφός της.

Η γνωστή τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια του live της, δέχτηκε ένα αιχμηρό αντικείμενο στο πρόσωπό της από κάποιον θαμώνα του μαγαζιού, τον οποίο η ίδια δεν πρόλαβε να δει.

Η Κατερίνα Λιόλιου, χωρίς να γνωρίζει με τι την χτύπησαν στο πρόσωπο, ζήτησε από όποιον το έκανε να αποχωρήσει από το μαγαζί λέγοντας: «Ποιος το πέταξε αυτό στο πρόσωπό μου; Τασάκι ήταν; Παγάκι; Ποτήρι; Όποιος το πέταξε παρακαλώ να περάσει στην έξοδο, οι υπόλοιποι θέλουμε να περάσουμε μια πολύ όμορφη βραδιά».

Δείτε το βίντεο

Το νέο video clip της Κατερίνας Λιόλιου

Η Κατερίνα Λιόλιου παρουσιάζει μέσα από ένα ιδιαίτερο music video τη νέα της επιτυχία «Νοικιάστηκε», που περιλαμβάνεται στο πρόσφατο album της «1994» και κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Το «Νοικιάστηκε» συνοδεύεται από ένα music video γεμάτο συμβολισμούς, που σκηνοθέτησε ο Alex Κωνσταντινίδης, το οποίο «εκτοξεύτηκε» στο top10 των trends σε λιγότερο από 24 ώρες.

Πάντα εντυπωσιακή και σαγηνευτική, αλλά και με ιδιαίτερο look, η Κατερίνα Λιόλιου πρωταγωνιστεί σε μία ιστορία που κάθε θεατής μπορεί να ερμηνεύσει με τον δικό του τρόπο, ανάλογα με τα δικά του βιώματα και εμπειρίες.

Το «Νοικιάστηκε», σε μουσική του Δήμου Αναστασιάδη και στίχους της Ελένη Γιαννατσούλια, είναι ένα από τα τραγούδια που αγάπησε το κοινό μέσα από το album «1994», ενώ ξεχωρίζει και στις live εμφανίσεις της Κατερίνας Λιόλιου.

Αυτή την περίοδο, η Κατερίνα Λιόλιου συνεχίζει τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη, κάθε Σάββατο και Κυριακή, στο «Ιφιγένεια Live Basement», που θα ολοκληρωθούν στις 25 Φεβρουαρίου. Από την Παρασκευή 8 Μαρτίου θα «μαγέψει» το κοινό της Αθήνας, στον ανανεωμένο χώρο του «Lux Stage Athens», σ’ ένα σχήμα που θα ανακοινωθεί σύντομα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share