Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024

Θυμάστε την Κορίνα Τσοπέη; Η μοναδική Ελληνίδα Μις Υφήλιος σήμερα είναι 80 και δείχνει 40

Είναι ωραιότερη από ποτέ!

6 Φεβρουαρίου 2024 16:03
Θυμάστε την Κορίνα Τσοπέη; Η μοναδική Ελληνίδα Μις Υφήλιος σήμερα είναι 80 και δείχνει 40
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επιστροφή στα πάτρια εδάφη έκανε η Κορίνα Τσοπέη, η μοναδική Ελληνίδα που κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο της «Μις Υφήλιος», το 1964.

Αφορμή για την επιστροφή της στη χώρα μας, είναι η επιστροφή της στις φωτογραφήσεις, λίγο πριν κλείσει το 80ο έτος της ηλικίας της.

Δείτε επίσης: Θυμάστε τη Ζέτα Αποστόλου; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα μία από τις αισθησιακές ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου

Πιο συγκεκριμένα, η άφιξή της είχε να κάνει με τη συνεργασίας της με τον Τρύφωνα Σαμαρά, για το ημερολόγιο του οποίου και φωτογραφήθηκε. Μάλιστα, στο αεροδρόμιο την περίμεναν με μια μεγάλη ανθοδέσμη τόσο ο Τρύφωνας Σαμαράς όσο και ο pr manager Χάρης Σιανίδης.

Η Κορίνα Τσοπέη, η μοναδική Ελληνίδα Μις Υφήλιος, επέστρεψε στην Ελλάδα

Η Κορίνα Τσοπέη, η μοναδική Ελληνίδα Μις Υφήλιος, επέστρεψε στην Ελλάδα

Η Κορίνα Τσοπέη, η μοναδική Ελληνίδα Μις Υφήλιος, επέστρεψε στην Ελλάδα

Καθηλώνει η Κορίνα Τσοπέη: «Ο άντρας μου με άφησε με τρία μωρά παιδιά, πήγα να πεθάνω – Ήταν μίσος, απόγνωση»

Στην εφημερίδα On Time και στη Ρενέ Σαραντινού παραχώρησε μία εφ όλης της ύλης συνέντευξη η Κορίνα Τσοπέη και καθήλωσε, αποκαλύπτοντας πως ο άντρας της την άφησε με τρία μωρά παιδιά και η ίδια πήγε να πεθάνει από το μίσος και την απόγνωση.

Η Ελληνίδα Μις Υφήλιος το 1964 μίλησε για τις έντονες στιγμές της ζωής της, αλλά και την στιγμή που την εγκατέλειψε ο σύζυγός της με τρία παιδιά. Με την ευκαιρία, είχε μιλήσει σε παλαιότερη συνέντευξη για τον πρώτο της γάμο και προκάλεσε ανατριχίλα με τον τρόπο που αυτός έφτασε στο τέλος.

Δεν υπάρχει κάτι άσχημο στη ζωή σας που έμεινε ανεξίτηλο;

Πολλά… Όταν ο άντρας μου ζήτησε να χωρίσουμε με τρία μωρά παιδιά, πέθανα, δεν ήξερα τι να κάνω… Πήρε ένα αεροπλάνο και έφυγε. Τότε εγώ έλεγα: “Χριστέ μου, να πέσει το αεροπλάνο, αλλά να πεθάνει μόνο αυτός, όχι οι άλλοι άνθρωποι που είναι μέσα”. Ήταν απόγνωση, μίσος, ανησυχία… τα πάντα… Δεν είχα δύναμη…

Κορίνα Τσοπέη

Φαντάζει απίστευτο μια παγκοσμίως αναγνωρίσιμη όμορφη γυναίκα να την παρατήσει ένας άντρας…

Όταν χωρίσαμε κι άρχισα να βγαίνω ραντεβού με άλλους στους οποίους έλεγα από την αρχή ότι ήμουν παντρεμένη, ότι έχω μωρά παιδιά, εκείνοι μου απαντούσαν: “Γιατί άφησες τον άντρα σου; Γιατί άφησες τον άνθρωπό σου;” Όταν τους απαντούσα δεν τον άφησα εγώ, εκείνος με άφησε, εκείνοι μου έλεγαν: “Πρέπει να είναι ηλίθιος”.

Έβλεπα τον άντρα μου όταν έπαιρνε τα παιδιά και μου έλεγε: “Μη λες στους ανθρώπους ότι σε άφησα” και του ανταποκρινόμουν: “Γιατί να μην το λέω… αφού με άφησες”. “Θα νομίζουν ότι είμαι βλάκας” και του απαντούσα πως αυτό νομίζουν.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share