Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Κατερίνα Καινούργιου: «Όταν το σώμα μας προειδοποιεί για κάτι...» - Τα πρώτα της λόγια μετά την περιπέτεια με την υγεία της (Video)

Τί αποκάλυψε για την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου

6 Φεβρουαρίου 2024 10:24
Κατερίνα Καινούργιου: «Όταν το σώμα μας προειδοποιεί για κάτι...» - Τα πρώτα της λόγια μετά την περιπέτεια με την υγεία της (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Κανονικά εμφανίστηκε σήμερα το πρωί 6/2 στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η Κατερίνα Καινούργιου μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία της.

H παρουσιάστρια που χθες το πρωί της Δευτέρας 5/2 αναγκάστηκε να αποχωρήσει εκτάκτως από την εκπομπή λόγω της έντονης αδιαθεσίας που ένιωθε, επέστρεψε στο πόστο της δείχνοντας να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που την ταλαιπώρησε.

Τα πρώτα λόγια της Κατερίνας Καινούργιου μετά την περιπέτεια με την υγεία της

«Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα μηνύματά σας. Απλά καμιά φορά όταν το σώμα μας προειδοποιεί για κάτι και νιώθουμε έντονους πόνους, καλό είναι να μην το αφήνουμε έτσι και να πηγαίνουμε να το ψάχνουμε, να κάνουμε τις εξετάσεις μας, για να είμαστε σίγουροι ότι δε θα είναι κάτι χειρότερο» ήταν τα λόγια της στην έναρξη της εκπομπής.

Αναφορικά με την απουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου, αποκάλυψε: «Δεν θα είναι και σήμερα μαζί μας, έχει μία ίωση, να του ευχηθούμε περαστικά. Με πήρε χθες μιλήσαμε, μου λέει “τι έγινε μας ξέκαναν;”»,

Δε μάσησε τα λόγια της η Ελένη Χατζίδου για την Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι εκτεθειμένη! Έδω και πάρα πολύ καιρό έπρεπε να...» (video)

Τοποθέτηση στην έντονη σχέση που έχει η Κατερίνα Καινούργιου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο «Super Κατερίνα» έκανε η Ελένη Χατζίδου, στην εκπομπή της «Breakfast@Star».

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο παρουσιαστές την Πέμπτη 1/2, αντάλλαξαν σπόντες και μπηχτές τον αέρα της εκπομπής προκαλώντας ένα άβολο κλίμα στο πλατό. Χθες ο Ανδρέας Μικρούτσικος, έδωσε τη δική του απάντηση στις τηλεοπτικές κάμερες, σχετικά με τον σάλο που έχει δημιουργηθεί γύρω από το θέμα αυτό, τονίζοντας ότι η εκπομπή αυτή είναι αληθινή και δε βάζει τίποτα «κάτω από το χαλί». Σήμερα το πρωί, απάντησε από την πλευρά της και η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της.

Το σχόλιο της Ελένης Χατζίδου για την κόντρα Καινούργιου - Μικρούτσικου

«Νομίζω ότι όσο πάει γίνεται όλο και πιο προσωπικό, αφήνονται πάρα πολλά υπονοούμενα στον αέρα. Εγώ νιώθω ότι Κατερίνα Καινούργιου είναι εκτεθειμένη. Αυτό που είπε να πάνε για ένα φαγητό να το συζητήσουν, έπρεπε να έχει γίνει ήδη εδώ και πάρα πολύ καιρό από το να γίνει αυτό στον αέρα. Είναι άβολο αυτό που γίνεται.

Δείτε επίσης: Ανδρέας Μικρούτσικος σε Καινούργιου: «Με αυτά που είδα στον Λιάγκα, εσύ Κατερίνα είσαι αγγελούδι...» (video)

Εγώ δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο, άλλο να γίνει μια φορά, να έρθεις σε αντιπαράθεση με έναν συνεργάτη σου και να ακούσεις μια προσβολή, θα κάτσεις μετά σε μια σύσκεψη να το συζητήσεις», ανέφερε η Ελένη Χατζίδου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share