Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Χαρμόσυνα επαγγελματικά νέα για τη Μαρία Μπεκατώρου: Μαθεύτηκε νωρίς το πρωί και όλοι της εύχονται

Σε πελάγη ευτυχίας η παρουσιάστρια

1 Φεβρουαρίου 2024 13:59
Χαρμόσυνα επαγγελματικά νέα για τη Μαρία Μπεκατώρου: Μαθεύτηκε νωρίς το πρωί και όλοι της εύχονται
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εδώ και ενάμιση χρόνο, η Μαρία Μπεκατώρου βρίσκεται στο δυναμικό του MEGA, μετά τη «μετακόμιση» του τηλεπαιχνιδιού «The Chase» από τον ANT1.

Πρόκειται για μια βρετανική τηλεοπτική εκπομπή κουίζ. Οι διαγωνιζόμενοι παίζουν εναντίον ενός επαγγελματία κουίζερ, γνωστό ως «κυνηγός», ο οποίος προσπαθεί να τους εμποδίσει να κερδίσουν ένα χρηματικό έπαθλο.

Μάλιστα, όπως αποτυπώνεται στα νούμερα τηλεθέασης, το «The Chase» με τη Μαρία Μπεκατώρου στο «τιμόνι» του, σαρώνει κάθε μέρα στην απογευματική ζώνη του MEGA.

Σαρώνει το Chase με τη Μαρία Μπεκατώρου

Μαρία Μπεκατώρου: Τα νούμερα τηλεθέασης του «The Chase»

Το απόγευμα της Δευτέρας (29/1), η Μαρία Μπεκατώρου κατάφερε να σημειώσει το απίστευτο 19,5% φτάνοντας το «The Chase» στην πρώτη θέση της ζώνης. Μάλιστα, σε τέταρτα έκανε 15.0 - 15.5 - 19.9 - 21.5 - 18.9 - 21.9.

Διαβάστε επίσης: Μαρία Μπεκατώρου: «Μπήκα στην τηλεόραση με μέσον. Όλα ξεκίνησαν από την πρώτη μου επαφή με τον Καρατζαφέρη» (Video)

Δείτε αναλυτικά τα νούμερα στην απογευματινή ζώνη:

  • STAR: Cash or trash 12,3
  • STAR: Τροχός της τύχης 17,4
  • ΑΝΤ1: 5x5 13,6
  • ALPHA: Oικογενειακές ιστορίες 4,6
  • ALPHA: Το πιο μεγάλο παζάρι 4,4
  • MEGA: The chase 19,5
  • OPEN: Πάρε κόσμε 2,4
  • ΣΚΑΪ: Ο μονομάχος 6,5

Έβαλε τα κλάματα η Μαρία Μπεκατώρου: «Δόξα τω Θεώ είναι όλα καλά! Είδα ένα...»

Τον Δημήτρη Σταρόβα υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο Τhe 2Νight Show το βράδυ της Τρίτης κι έκαναν μία χιουμοριστική αναδρομή στην περίοδο που παρουσίαζαν τα Καρντάσιανς στον ΑΝΤ1.

Ο παρουσιαστής κάλεσε με face time και τη Μαρία Μπεκατώρου, η οποία συμμετείχε και η ίδια στην εκπομπή και συγκινήθηκε που τους είδε και τους δύο μαζί. Επίσης, η Μαρία Μπεκατώρου είχε καθίσει στον καναπέ του «Στούντιο 4» και είχε μοιραστεί ανοιχτά τα συναισθήματά της, αναφέροντας τα παρασκήνια πίσω από την είσοδό της στον κόσμο της τηλεόρασης.

«Δόξα τω Θεώ είναι όλα καλά! Είδα ένα...»

«Τι ήταν αυτό που είχαμε κάνει; Είμαι στην κουζίνα και μαγειρεύω, αλλά χαίρομαι πάρα πολύ που με πήρατε μαζί. Δόξα τω Θεώ είναι όλα καλά (σ.σ. με το The Chase). Είδα ένα βίντεο την προηγούμενη εβδομάδα και σκέφτηκα πόσο καλά είχαμε περάσει, πόσο καλό μου έκανε έμενα αυτό. Αυτό με πήγε ένα μεγάλο βήμα παραπάνω στην τηλεοπτική μου πορεία», είπε συγκινημένη η Μαρία Μπεκατώρου.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κι ο Δημήτρης Σταρόβας της έστειλαν τα φιλιά τους κι ολοκληρώθηκε αυτή η... σπάνια τηλεοπτική συνύπαρξη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share