Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Σοφία Καρβέλα: «Το να μην είμαι παντρεμένη μαζί σου είναι το αποκορύφωμα της ζωής μου» - Οι αναρτήσεις για τα γενέθλια του πρώην συζύγου της (photos)

«Αυτή είναι μια φωτογραφία μας από όταν προσποιήθηκα τη γυναίκα σου»

31 Ιανουαρίου 2024 11:28
Σοφία Καρβέλα: «Το να μην είμαι παντρεμένη μαζί σου είναι το αποκορύφωμα της ζωής μου» - Οι αναρτήσεις για τα γενέθλια του πρώην συζύγου της (photos)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

H Σοφία Καρβέλα και ο Θανάσης Πανουργιάς μπορεί να έχουν πάρει διαζύγιο και να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους στη ζωή, όμως εξακολουθούν να διατηρούν άψογες σχέσεις. Παράλληλα, η Σοφία Καρβέλα παραχώρησε συνέντευξη στο «Happy Day» και προέβη σε μια σπάνια εξομολόγηση.

Άλλωστε, έχουν αποκτήσει μαζί και δύο παιδιά, τα οποία είναι και η απόλυτη προτεραιότητά τους. Η Σοφία Καρβέλα, πολλές φορές μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύει κοινά στιγμιότυπα με τον πρώην σύζυγό της, και έτσι και τώρα, δε θα μπορούσε ξεχάσει τα γενέθλιά του.

Η κόρη της Άννας Βίσση δημοσίευσε μερικές κοινές τους φωτογραφίες από το παρελθόν, και του ευχήθηκε «χρόνια πολλά» με τα πιο τρυφερά λόγια.

«Χρόνια πολλά στον αγαπημένο μου πρώην σύζυγο. Αυτή είναι μια φωτογραφία μας από όταν προσποιήθηκα τη γυναίκα σου. Το να μην είμαι παντρεμένη μαζί σου είναι το αποκορύφωμα της ζωής μου» γράφει σε μια φωτογραφία η Σοφία Καρβέλα.

«Εδώ είμαστε εμείς, με το μοναδικό πράγμα που συμφωνούμε» σημειώνει σε άλλη, ενώ στο τελευταίο στιγμιότυπο γράφει «celebrity crush».

Δείτε παρακάτω όλες τις αναρτήσεις της Σοφίας Καρβέλα:

Οι αναρτήσεις της Σοφίας Καρβέλα για τα γενέθλια του πρώην συζύγου της, Θανάση Πανουργιά

«Με μισεί τελευταία! Του είπα αν θα του λείψω όταν πεθάνω και μου είπε...» - Σπαρακτική εξομολόγηση Σοφίας Καρβέλα για τη δύσκολη σχέση με τον γιο της, Νίκο (photo)

Σε μία σπαρακτική εξομολόγηση προχώρησε η Σοφία Καρβέλα για τη δύσκολη σχέση με τον γιο της, Νίκο. Συγκεκριμένα, ανέβασε μία φωτογραφία με τον γιο της, Νίκο, και μίλησε για τη δύσκολη φάση της εφηβείας την οποία περνά, που δεν αφήνει ανεπηρέαστη και εκείνη.

Αποκάλυψε, μάλιστα, ποια ήταν η αντίδρασή του όταν του είπε πως μια μέρα θα την χάσει και δεν θα είναι πια στη ζωή του. Επίσης, σε μία εξομολόγηση καρδιάς είχε προχωρήσει η Σοφία Καρβέλα για την απεξάρτηση από το αλκοόλ.

«Με μισεί τελευταία! Του είπα αν θα του λείψω όταν πεθάνω και μου είπε...»

«O Νίκος, ο οποίος περνά εφηβεία από την ηλικία των 10 ετών, με μισεί τελευταία. Του είπα ότι θα του λείψω όταν πεθάνω και μου είπε "Είμαι κουλ" και με αγκάλιασε», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια στο προφίλ της.

Σπαρακτική εξομολόγηση Σοφίας Καρβέλα για τη δύσκολη σχέση με τον γιο της, Νίκο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share