Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

"Άτακτα" κορίτσια Γαρυφαλλιά Καληφώνη & Βάλια Χατζηθεοδώρου: Το σ@ξ σε δημόσιο χώρο, οι "πονηρές" φωτογραφίες με εσώρουχα και το ενδεχόμενο του one night stand (Video)

«Έχω ψωνίσει από s@x shop, ξέρετε τα κλασικά»

28 Ιανουαρίου 2024 09:18
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

"Γαργαλιστικές" αποκαλύψεις για την προσωπική τους ζωή έκαναν η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και η Βάλια Χατζηθεοδώρου, απαντώντας σε σειρά ερωτήσεων μέσα από τη στήλη τους σε διαδικτυακό κανάλι.

Όπως αποκάλυψε και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη αλλά και η Βάλια Χατζηθεοδώρου έχουν απατήσει και οι δυο σε μικρότερες ηλικίες, ωστόσο δεν έχουν κάνει ποτέ στη ζωή τους one night stand.

«Δεν έχω κάνει ποτέ one night stand. Μου έχει τύχει να βγω 2-3 φορές με κάποιον και εν τέλει να μη ξαναγίνει κάτι. Απλά τελικά δεν μου άρεσε, δεν ταιριάξαμε. Αυτό έχει γίνει. Αλλά μια φορά και να μην τον ξαναδώ, δεν έχει γίνει» αποκάλυψε το γνωστό μοντέλο και επιχειρηματίας.

«Έχω μετανιώσει για ό,τι έχω πει για την προσωπική ζωή μου. Έχω μετανιώσει που έδειχνα τόσα πολλά για την προηγούμενη σχέση μου, δεν θα το ξαναέκανα» τόνισε επίσης η σύντροφος του Χρήστου Μάστορα.

Το μοντέλο και επιχειρηματίας διατηρούσε σχέση με τον Κωνσταντίνο Κυριάκου, με τον οποίο ανέβαζε αρκετά συχνά βίντεο στο Youtube με τις καθημερινές στιγμές τους.

«Έχω στείλει πονηρές φωτογραφίες με εσώρουχα σε σύντροφό μου, σιγά. Έχω ψωνίσει από sex shop, ξέρετε τα κλασικά. Έχω κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο» απάντησε ακόμη η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο προέκυψε η ερώτηση εάν έχουν κάνει σχέση με κάποιο γνωστό άνδρα της εγχώριας showbiz χωρίς να το έχει μάθει κανείς. Η Βάλια Χατζηθεοδώρου επισήμανε συγκεκριμένα πως είχε κρυφή σχέση, με την Γαρηφαλλιά Καληφώνη να αφήνει υπονοούμενα για κάποια σχέση της αυτό το διάστημα.

Για την ακρίβεια, η Βάλια Χατζηθεοδώρου λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της από τον frontman των Alcatrash, Πέτρο Πυλαρινό, φαίνεται πως έχει βρει ξανά τον έρωτα στα μάτια του πρώην άσου του Παναθηναϊκού, Νίκου Παππά σύμφωνα με τον Νίκο Γεωργιάδη στο «Πρωινό Σουσού».

Μπορεί κανένας από τους δυο να μην το έχει επιβεβαιώσει, αλλά από τις φωτογραφίες που ανάρτησαν στο Instagram φάνηκε να πέρασαν μαζί την Πρωτοχρονιά και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη.

«Κρυφή στο παρελθόν είχες…», λέει η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στην Βάλια Χατζηθεοδώρου μόλις την είδε να πίνει, με εκείνη να της απαντά: «Δεν ήταν κρυφή. Είχα…», με την σύντροφο του Χρήστου Μάστορα να λέει όλο νόημα: «Έχεις, είχες… τώρα ό,τι είναι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share