Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Μαρία Σολωμού: «Με τρομάζουν οι άνδρες που μπαίνουν πολύ εύκολα στο βρακί μου»

«Είμαι ζηλιάρα κατά συνθήκη. Όταν είναι ζηλιάρης ο Mente Fuerte είμαι κι εγώ»

20 Ιανουαρίου 2024 11:31
Μαρία Σολωμού: «Με τρομάζουν οι άνδρες που μπαίνουν πολύ εύκολα στο βρακί μου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Με τρομάζουν οι άνδρες που μπαίνουν πολύ εύκολα στο βρακί μου» ανέφερε η Μαρία Σολωμού σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα».

«Δεν έχω πιάσει ποτέ κάποιον σύντροφο μου επ’αυτοφώρω να με απατάει», παραδέχθηκε η Μαρία Σολωμού και συνέχισε: «το νέο που άκουσα με το relatioship (σχέση) είναι το situationship (κατάσταση σχέσης), έτσι θα λέω τώρα».

Στη συνέντευξη η Μαρία Σολωμού απάντησε και σε ερωτήσεις του κοινού. Αρχικά απάντησε τι είναι αυτό που την τρομάζει στους άντρες: «Με τρομάζουν οι άνδρες που μπαίνουν στο βρακί μου πολύ εύκολα, που γίνονται κολιέ, που κρέμονται από πάνω μου».

Δείτε ακόμα: Μαρία Σολωμού: «Με τα χρόνια αρχίζουν να κρέμονται όλα προς τα κάτω - Δεν ξέρω κανέναν που...» (video)

«Ποτέ δεν με έχει φλερτάρει άνδρας φίλης μου. Θεωρώ τραγικό να υπάρχει παράλληλη σχέση», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Μαρία Σολωμού.

Αποκάλυψε ότι δεν έχει ψάξει ούτε τσάντα, ενώ στην ίδια έχουν ψάξει και κινητό και λάπτοπ. Σε ερώτηση αν έχει κάνει ποτέ «ghosting» απάντησε: «Είχα σχέση ένα μήνα, όλα πήγαιναν καλά, ήμασταν έξω και του είπα πως δεν θέλω άλλο».

Για την σχέση της με τον Mente Fuerte είπε: «Είμαι ζηλιάρα κατά συνθήκη. Όταν είναι ζηλιάρης ο Γιώργος (Mente Fuerte) είμαι κι εγώ. Σήμερα είμαστε καλά. Είπε situationship, όχι relationship».

«Πιστεύω πως όσο αγαπητή είμαι τόσο αντιπαθής είμαι. Θα με ενοχλούσε το ”α, καλή είναι”», πρόσθεσε η Μαρία Σολωμού για τον εαυτό της.

Καταλήγοντας, ανέφερε ότι έχει δει σε site, «δείτε την ερωτική ταινία της Μαρίας Σολωμού».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share