Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Έξαλλος ο Γιώργος Αγγελόπουλος με γνωστό παρουσιαστή: «Πήρε τη μόνη χαρά που είχε η μάνα μου»

Μου είπε τότε η μάνα μου μετά από αυτό που είδε: «Γι’ αυτό παντρεύεστε; Γι’ αυτό δεν μου λέτε τι έχω; Πόσο καιρό έχω ακόμα;»

20 Ιανουαρίου 2024 08:26
Έξαλλος ο Γιώργος Αγγελόπουλος με γνωστό παρουσιαστή: «Πήρε τη μόνη χαρά που είχε η μάνα μου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έξαλλος έχει γίνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος με γνωστό παρουσιαστή, αναφέροντας πως πήρε τη μόνη χαρά που είχε η μάνα του. Με την ευκαιρία, δείτε τι είπε για τον ερχομό του πρώτου του παιδιού.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη.

Σε ενόχλησε που ήρθαν οι κάμερες στην κηδεία της μητέρας σου;

Δεν θεωρώ ότι πρέπει όλα να θυσιάζονται στον βωμό της τηλεθέασης. Σκέψου ότι ένας παρουσιαστής είχε πει στον αέρα της εκπομπής του ότι η μάνα μου είναι άσχημα και ότι όλοι οι γονείς θέλουν να δουν τα παιδιά τους παντρεμένα πριν πεθάνουν. Πρέπει λοιπόν να σου πω ότι η μάνα μου δεν ήξερε ότι καρκίνο όταν το άκουσε. Αυτός ο δημοσιογράφος πρέπει να γνωρίζει ότι ήταν εκείνος που έδωσε αυτή την πληροφορία στη μάνα μου, που τον παρακολουθούσε μέσα από το νοσοκομείο.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος με τη μητέρα του
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος με τη μητέρα του

Όλο το «θέατρο» που παίζαμε εκείνους τους μήνες πήγε να καταρριφθεί από αυτό το σχόλιο του. Μου είπε τότε η μάνα μου μετά από αυτό που είδε: «Γι’ αυτό παντρεύεστε; Γι’ αυτό δεν μου λέτε τι έχω; Πόσο καιρό έχω ακόμα;». Η αναμονή του γάμου ήταν η μόνη χαρά που είχε και της την πήρε. Καταλαβαίνω τη δουλειά των δημοσιογράφων, τους σεβόμουν πάντα, αλλά θα ήθελα να μη συνοδεύουν οι κάμερες την πομπή εκείνη την ημέρα.

«Λιώνει» ο Γιώργος Αγγελόπουλος: «Θα ήθελα το παιδί μας να πάρει τα μάτια και την ψυχή της Δήμητρας»

«Θα ήθελα το παιδί μας να πάρει τα μάτια και την ψυχή της Δήμητρας» ανέφερε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος «λιώνει» για τον ερχομό του μωρού.

Ο ίδιος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» μαζί με το φιλανθρωπικό σωματείο για κακοποιημένα παιδιά «Φύλακας Άγγελος».

«Κλείνοντας, θα ήθελα κι εγώ να σου κάνω μία ερώτηση. Θέλω να μου πεις δύο στοιχεία δικά σου που θα ήθελες και θα προσπαθήσεις πολύ να περάσεις στο παιδάκι σου… και δύο της Δήμητρας, ώστε να είναι εφόδια στη ζωή του», ρώτησε η Ελένη Τσολάκη.

«Θα ήθελα το παιδί μας να πάρει τα μάτια της Δήμητρας και το παιδί της. Σε συνεργασία με τη Δήμητρα, εγώ θα ήθελα να το γνωρίσω στον Θεό και την προσευχή, να το μάθω να αγαπάει», απάντησε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Ένα παιδί, για να μάθει να αγαπάει, πρέπει να το αγαπήσεις, να του δείξεις τον τρόπο και να μιμηθεί τη συμπεριφορά αυτή και όχι την κακοποίηση. Έτσι αγαπάει και τον εαυτό του», τονίζει ο νικητής του Survivor 2017.

«Πρέπει το παιδί να μάθει ότι δεν κάνει κάτι λάθος και πρέπει να είσαι εκεί για οτιδήποτε να το καθοδηγήσεις, να το συμβουλεύσεις και να μην αισθάνεται τον γονέα απόμακρο. Πρέπει να του είναι οικείο το οικογενειακό περιβάλλον», σημειώνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο «Πρωινό ΣουΣού».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share