Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Καίει καρδιές η Εύη Βατίδου: «Με περνάνε για 14 χρόνια μικρότερη! Με φλέρταρε 28χρονος και του είπα...» (video)

«Λες να έχω περάσει κρίση ηλικίας;»

19 Ιανουαρίου 2024 10:18
Καίει καρδιές η Εύη Βατίδου: «Με περνάνε για 14 χρόνια μικρότερη! Με φλέρταρε 28χρονος και του είπα...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την Εύη Βατίδου συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες σε βραδινή της έξοδο, και το μοντέλο απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Αρχικά, αποκάλυψε πως τις επόμενες ημέρες πρόκειται να πραγματοποιήσει ένα ταξίδι στο εξωτερικό με την κόρη της, με αφορμή τα γενέθλιά τους. «Θα κάνουμε ένα ταξίδι στο εξωτερικό σύντομα με την κόρη μου για τα γενέθλιά μας. Την άλλη εβδομάδα θα φύγουμε. Θα κάνουμε οι δυο μας τα γενέθλιά μας στο εξωτερικό», είπε η Εύη Βατίδου.

«Λες να έχω περάσει κρίση ηλικίας; Δεν ξέρω, μπορεί, ίσως. Με περνάνε μόνο για μικρότερα. Με κάνουν για πολλά χρόνια κάτω, 10, 14. Ανάλογα το πώς είμαι και το πού είμαι. Όταν είμαι βαμμένη, φτιαγμένη, όχι. Το καλοκαίρι γίνεται κυρίως αυτό, στην παραλία που είσαι με το μαγιό, άβαφτος, αχτένιστος, με το πιο φυσικό λουκ», ανέφερε σε άλλο σημείο.

Δείτε επίσης: Ακομπλεξάριστη η Ναταλία Γερμανού: «Όλα αυτά που φοράω κοστίζουν 52 ευρώ, είμαι η “φθηνότερη” παρουσιάστρια» (video)

«Νομίζω ο νεότερος άντρας που με έχει φλερτάρει, είναι 28 χρονών. Απάντησα όχι», αποκάλυψε στη συνέχεια η Εύη Βατίδου.

Οργισμένη η Εύη Βατίδου: Η σκληρή απάντηση στην Κατερίνα Καινούργιου - «Τη λέξη “πέταμα” που είπανε να την πάρουν πίσω»

«Τη λέξη “πέταμα” που είπανε να την πάρουν πίσω» ανέφερε η οργισμένη Εύη Βατίδου στην σκληρή απάντηση που έδωσε στην Κατερίνα Καινούργιου μετά τα σχόλια της εκπομπής της εναντίον του πρώην μοντέλου.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Εύη Βατίδου μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για το ενδεχόμενο τεκνοθεσίας ομόφυλων ζευγαριών και τα παιδιά που μεγαλώνουν σε ορφανοτροφεία.

«Να ξέρουν ότι οι γονείς του δεν το έχουν αποδεχτεί γιατί το παράτησαν σε ένα ορφανοτροφείο και τελικά το έχουν πάρει δύο ανάδοχοι γονείς, οι οποίοι μεταξύ τους είναι ομόφυλο ζευγάρι», συμπλήρωσε η Εύη Βατίδου.

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε: «Αν είναι δυνατόν να λες ένα παιδάκι βρέθηκε σε ίδρυμα, το παράτησαν οι γονείς του, είναι ντροπιαστικό, αλήθεια. Στα ιδρύματα δεν είναι μόνο παιδιά που τα παράτησαν οι γονείς τους, μπορεί να σκοτώθηκαν οι γονείς τους, να τα πήρε η Πρόνοια από τους γονείς τους».

Η σκληρή απάντηση της Εύης Βατίδου στην Κατερίνα Καινούργιου

Με νέες δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» η Εύη Βατίδου απάντησε: «Εγώ χρησιμοποίησα την έκφραση: “Τα υιοθετημένα παιδιά είναι πεταμένα;” Όχι, η λέξη “πέταμα” που είπανε να την πάρουν πίσω και όποιος το έγραψε να το πάρει πίσω και όποιος το χρησιμοποιεί να το πάρει πίσω» , είπε η Εύη Βατίδου.

Και πρόσθεσε: «Τα είπε κατά τη γνώμη της γιατί κατά τη δική μου τη γνώμη είναι ντροπιαστικό ο γονιός να το παρατάει το παιδί. Τι είναι, σκυλί το παιδί;» είπε για την Κατερίνα Καινούργιου.

«Είμαι μάνα, έχω μεγαλώσει παιδιά, εγώ ξέρω τι σημαίνει να μεγαλώνεις παιδιά, εγώ ξέρω τι σημαίνει να τσακώνεσαι μέσα στο σπίτι σου», κατέληξε η Εύη Βατίδου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share