Σάλος με την Αθηνά Οικονομάκου: Έβαλε φίλτρα στη Βίσση και την έκραξαν άγρια – «Για όνομα του Θεού! Ήμαρτον! Τρόμαξα να τη γνωρίσω!»

Στο Hotel Ermou διασκέδασε το βράδυ του Σαββάτου (13/1) η Αθηνά Οικονομάκου και επισκέφθηκε την Άννα Βίσση στο καμαρίνι της.
Στην παρέα της ηθοποιού βρισκόταν η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Κωνσταντίνος Δέδες, και όλοι μαζί πόζαραν με την Άννα Βίσση για μια φωτογραφία, η οποία μετά ανέβηκε στο Instagram.
Η Αθηνά Οικονομάκου φαίνεται πως πριν την ανεβάσει έβαλε φίλτρα στα πρόσωπά τους, κάτι που δεν έμεινε καθόλου ασχολίαστο από τους followers της. Επίσης, πρόσφατα, δημιουργήθηκε πάλι σάλος με άσεμνη χειρονομία της σε φωτογραφία.
Πιο αναλυτικά, τα σχόλια κάτω από την φωτογραφία που ανήρτησε η ηθοποιός ήταν πολλά και αρκετά εξ αυτών αρνητικά.
View this post on Instagram
«Πατσα@@@ρα! Τσ@λι! Εύχομαι να σκάσουν οι Οθωμανοί και να σε περνάνε με τη σειρά» – Τα χυδαία σχόλια στη Μαίρη Συνατσάκη
«Κύμα» χυδαίων σχολίων δέχθηκε η Μαίρη Συνατσάκη στα social media αφότου τοποθετήθηκε για τις γυναικοκτονίες και τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία.
Η επιχειρηματίας δημοσίευσε στο Instagram ορισμένα από τα σχόλια που έχει λάβει, τονίζοντας πως σε αυτές τις περιπτώσεις έχει ήδη κινηθεί νομικά.






0 ΣΧΟΛΙΑ