ΑΡΧΙΚΗ LIFESTYLE

Τάνια Τρύπη: «Καμία σχέση δεν έχει η σ@ξουαλική ταυτότητα στην οικογένεια, παραδοσιακή είμαι στο…» (video)

Τάνια Τρύπη: «Καμία σχέση δεν έχει η σ@ξουαλική ταυτότητα στην οικογένεια, παραδοσιακή είμαι στο…» (video)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Τοποθέτηση για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια έκανε η Τάνια Τρύπη στην κάμερα του Mega, τασσόμενη σθεναρά υπέρ αυτού του νομοσχεδίου.

«Είμαι ροκ μαμά και παραδοσιακή πολύ στο τάπερ και τη ζακέτα», είπε αρχικά η ηθοποιός και συνέχισε για τα ομόφυλα ζευγάρια: «Η οικογένεια αποτελείται από ανθρώπους που αγαπιούνται. Όταν οι άνθρωποι αγαπιούνται πολύ, μπορούν να φτιάξουν μια οικογένεια και δεν έχει καμία σχέση η σεξουαλική ταυτότητα του καθενός».

Δείτε επίσης: Τάνια Τρύπη: «Hθελα πάρα πολύ να κάνω τα παιδιά μου, αν γυρνούσα όμως τον χρόνο πίσω δεν θα έκανα»

Μαρία Αναστασοπούλου για ομόφυλα ζευγάρια: «Η εκκλησία δεν είναι για να νομοθετεί, ακραίες οι τοποθετήσεις από τους μητροπολίτες» (video)

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» έκανε η Μαρία Αναστασοπούλου, μιλώντας μεταξύ άλλων για το νομοσχέδιο γάμου και τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια.

Η δημοσιογράφος και συνεργάτιδα του Γιώργου Παπαδάκη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε για τις στιγμές που συνάντησε αγενείς καλεσμένους καθώς και για το επερχόμενο νομοσχέδιο που αφορά τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Δείτε επίσης: Ξέσπασε η Μαρία Αναστασοπούλου: «Δεν αντέχεται άλλο! Κάτι έχουμε κάνει λάθος, υπερτερεί το συναίσθημα» (video)

«Η φετινή χρονιά είναι δύσκολη και απαιτητική, όπως όλες. Όχι πιο δύσκολη από άλλες, για να είμαστε ειλικρινείς, αλλά προχωράμε. Αν δε δυσκολεύαμε τους πολιτικούς στο πάνελ της εκπομπής, δε θα είχε ενδιαφέρον αλλιώς και νομίζω πως συμφωνείτε με αυτό. Ούτε για εμάς που παίρνουμε τη συνέντευξη ούτε για τους τηλεθεατές που την παρακολουθούν. Πρέπει λίγο να ρωτάς αυτά που σκέφτεται και ο άνθρωπος που είναι στον καναπέ και σε παρακολουθεί», είπε αρχικά η Μαρία Αναστασοπούλου.

Και συνέχισε: «Έχουν υπάρξει νευράκια και μούτρα από τους πολιτικούς μετά το τέλος της εκπομπής. Όπως όταν κάποιος είναι αγενής και εσύ μπορεί να αισθανθείς κάπως αμήχανα. Προσπαθούμε να είμαστε ευγενείς και να κάνουμε τη δουλειά μας όπως πρέπει».



Αναφορικά με το επερχόμενο νομοσχέδιο για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, η Μαρία Αναστασοπούλου είπε: «Αφορά όλη την κοινωνία απλώς, επειδή μιλάμε για συνανθρώπους μας, πρέπει πάντα να έχουμε στο μυαλό μας ότι την ώρα που μιλάμε, αυτοί οι άνθρωποι μας παρακολουθούν. Και μιλάμε για τις ζωές τους. Εγώ είμαι απολύτως υπέρ αυτού του νομοσχεδίου, χωρίς κανέναν αστερίσκο, κανένα αγκάθι. Όλα αυτά τα γύρω-γύρω δε νομίζω πως έχουν κανένα νόημα».

Κλείνοντας, μίλησε και για τη στάση της εκκλησίας απέναντι στο συγκεκριμένο θέμα: «Η εκκλησία δεν είναι εκεί για να νομοθετεί. Προφανώς έχει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην κοινωνία, αλλά στέκομαι απέναντι στις ακραίες τοποθετήσεις που έχουμε ακούσει από μητροπολίτες αυτό το διάστημα. Επειδή “εκκλησία” σημαίνει “αγάπη”, πολλές φορές χάνεις την αγάπη με τέτοιες δηλώσεις».

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου