Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου «έσφαξε με το γάντι» τον Νίκο Μουρατίδη - Η αποστομωτική απάντηση στους απρεπής χαρακτηρισμούς του (video)

Χρειάστηκαν 8 λέξεις στον παρουσιαστή

12 Ιανουαρίου 2024 12:52
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου «έσφαξε με το γάντι» τον Νίκο Μουρατίδη - Η αποστομωτική απάντηση στους απρεπής χαρακτηρισμούς του (video)
Από Εύη Κουρίδου

«Με το γάντι» ήταν η πρώτη αντίδραση του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην επίθεση που του έκανε ο Νίκος Μουρατίδης, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα «απόβλητο της τηλεόρασης».

Πιο συγκεκριμένα, ο ραδιοφωνικός παραγωγός έγραψε στο blog του: «Και εσύ Αρναούτογλου στην ηλικία που έφτασες πρέπει να πλένεις το στόμα σου με αγιασμό πριν μιλήσεις για τον Νταλάρα! Υπάρχουν κάποιοι καλλιτέχνες που τα απόβλητα της τηλεόρασης απαγορεύεται να τους πιάνουν στο στόμα τους».

Δείτε επίσης: Ο Γιώργος Καπουτζίδης «έσφαξε με το γάντι» τον Κυριάκο Βελόπουλο - «Υπηρέτησα 23 μήνες ως Έφεδρος Αξιωματικός Πεζικού» (photo)

Οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών μαζεύτηκαν το πρωί της Παρασκευής (12/1) έξω από τον Sfera Fm για να πάρουν μια δήλωση του Γρηγόρη Αρναούτογλου σχετικά με τους χαρακτηρισμούς του Νίκου Μουρατίδη. «Να ασχοληθείτε με σοβαρά και πιο ουσιαστικά πράγματα», αρκέστηκε να δηλώσει ο παρουσιαστής.

Πυρ και μανία ο Γιώργος Λιάγκας με Νίκο Μουρατίδη: «Ταλαίπωρος, χωρίς υπόσταση, τελευταίος, λέει μια μαλ…α για 1 λεπτό δημοσιότητας»

«Ταλαίπωρος, χωρίς υπόσταση, τελευταίος, λέει μια μαλ…α για 1 λεπτό δημοσιότητας» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος έγινε πυρ και μανία με τον Νίκο Μουρατίδη μετά τη χυδαία δήλωσή του για την Χριστίνα Λαμπίρη.

Ο παρουσιαστής, αρχικά, ανέφερε τα εξής:

«Θα βάλουμε έναν ταλαίπωρο, χωρίς υπόσταση, που δεν χαίρει εκτίμησης, που μπορεί να είναι ο τελευταίος των τελευταίων, ακόμα και αν είναι ικανός να βγει για να πάρει 1 λεπτό δημοσιότητας να πει μια μαλ…α για το πόσο κακός πατέρας είναι ή οτιδήποτε, θα του δώσουμε βήμα στην εκπομπή μας και μετά θα βγούμε και θα πούμε ντροπή. Αφού εμείς του δώσαμε τη δυνατότητα να το κάνει».

Γιώργος Λιάγκας

«Είναι δυνατόν να δίνεται βήμα σε αυτή την αθλιότητα; Είναι δυνατόν; Και να αναγκάζεται ένα παιδί να βγει και να πει πόσο καλή μάνα είναι η μάνα μου; Να αναγκάζεις να βγαίνει ένα παιδί και να λέει πόσο καλή μάνα είναι η μάνα μου; Ντροπή! Αισθάνεσαι περήφανος και θα σου δοθεί βήμα να βγεις να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα; Μακριά από εμάς αυτή η λογική», είπε σε έντονο ύφος ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share