Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Κατάθεση ψυχής από Ναταλία Τσαλίκη: «Ένα σκουπίδι είναι το παρελθόν - Το θεωρώ νεκροταφείο»

«Ό,τι καλό είχε να μας προσφέρει το παρελθόν το κουβαλάμε, έχει γράψει μέσα μας, δε χρειάζεται να το ξαναφέρνουμε στην επιφάνεια, στο τώρα»

5 Ιανουαρίου 2024 21:16
Κατάθεση ψυχής από Ναταλία Τσαλίκη: «Ένα σκουπίδι είναι το παρελθόν - Το θεωρώ νεκροταφείο»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια κατάθεση ψυχής προέβη η Ναταλία Τσαλίκη, μιλώντας για το παρελθόν το οποίο χαρακτήρισε «νεκροταφείο» και «σκουπίδι».

«Ο γάμος είναι ένας καθημερινός αγώνας. Αλλά τι αγώνας; Είναι ένας πολύπλευρος αγώνας, δεν είναι ο ένας εχθρός του άλλου και παλεύουμε, είμαστε πρώτα απέναντι με τον εαυτό μας…Πρέπει να είσαι καινούργιος για τον άλλον κάθε μέρα, να μη βλέπει μια επανάληψη του χθεσινού σου εαυτού, αλλά και εσύ να μη βλέπεις τον εαυτό σου ίδιο, πρώτα εγώ σαν Ναταλία θέλω να είμαι καλά… Το ίδιο πρέπει να κάνει και ο σύντροφος γιατί αλλιώς θα διαλυθεί η σχέση» ανέφερε αρχικά η Ναταλία Τσαλίκη.

«Δεν έχω καθόλου καλή σχέση με το παρελθόν. Δε με αφορά καθόλου. Νομίζω ότι δε θα έπρεπε να μας απασχολεί το παρελθόν, είναι λίγο βάρος. Μας δημιουργεί ενοχές, αναγκάζει το μυαλό μας να είναι συνεχώς απασχολημένο, και να μπαίνουμε σε συγκρίσεις. Ένα σκουπίδι είναι το παρελθόν. Θεωρώ το παρελθόν νεκροταφείο. Έγινε, τέλος. Παράλληλα, δείτε την εξομολόγηση του Γιάννη Μπέζου για τη Ναταλία Τσαλίκη.

Ό,τι καλό είχε να μας προσφέρει το παρελθόν το κουβαλάμε, έχει γράψει μέσα μας, δε χρειάζεται να το ξαναφέρνουμε στην επιφάνεια, στο τώρα. Αυτό που δε μας έχει μάθει κανείς και θα έπρεπε να μας μαθαίνουν από παιδιά, είναι ότι η ζωή ξεκινάει κάθε μέρα. Θεωρητικά το ακούμε, πρέπει να το κάνουμε και πράξη όμως. Έκανες λάθη, όλα τα λάθη είναι παράσημα, σε πήγανε μπροστά, βρήκες τρόπο να τα ξεπεράσεις, προχώρα. Δε με αφορά λοιπόν» είπε στη συνέχεια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share