Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Μελαχρινή, πανύψηλη, ίδια η μαμά: Η Λυδία Ευαγγελάτου ποζάρει με την Τατιάνα και είναι μια πραγματική καλλονή

Γυναικάρες και οι δύο

5 Ιανουαρίου 2024 14:22
Μελαχρινή, πανύψηλη, ίδια η μαμά: Η Λυδία Ευαγγελάτου ποζάρει με την Τατιάνα και είναι μια πραγματική καλλονή
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Η Τατιάνα Στεφανίδου μοιράστηκε μια φωτογραφία selfie με την κόρη της, Λυδία Ευαγγελάτου, από τις γιορτές που πέρασαν μαζί. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής T-Live ανέδειξε τον ισχυρό δεσμό μεταξύ μάνας και κόρης μέσα από την τρυφερή λεζάντα της φωτογραφίας.

Τατιάνα Στεφανίδου: Η τρυφερή λεζάντα

“Μάνα κόρη, ένας άρρηκτος πανίσχυρος δεσμός που εξαλείφει και το τελευταίο ίχνος του εγώ”, ανέφερε η γνωστή παρουσιάστρια στη λεζάντα της selfie με την κόρη της. Η Λυδία Ευαγγελάτου ζει πλέον στη Νέα Υόρκη όπου βρίσκεται για σπουδές, αλλά η οικογένειά ενώθηκε ξανά για τις ημέρες των γιορτών.

«Υπερπαραγωγή» από Τατιάνα Στεφανίδου και Ευαγγελάτο: Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και το αριστοκρατικό σαλόνι τους

Υπερπαραγωγή είναι το σπίτι της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου, καθώς η παρουσιάστρια δημοσίευσε βίντεο από το αριστοκρατικό τους σαλόνι που εντυπωσιάζει με τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

Η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια της εκπομπής, T-live μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους εικόνες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό.

Πρόσφατα η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος ταξίδεψαν στο Λονδίνο, όπου και πόζαραν μαζί με τα παιδιά τους, Λυδία και Νικόλα λίγο πριν τις ημέρες των Χριστουγέννων.

«Family reunion! Τους κάναμε μια μεγάλη ζεστή αγκαλιά και περιμένουμε τώρα τα Χριστούγεννα», είχε γράψει η Τατιάνα Στεφανίδου στην ανάρτησή της.

Δείτε το βίντεο

Νίκος Ευαγγελάτος για δημοσιογραφία: «Αν κάτι επέλεγα ξανά για να ασχοληθώ, πάλι αυτό θα ήταν» (video)

Ο Νίκος Ευαγγελάτος παραχώρησε συνέντευξη στην πρεμιέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» και στην Δέσποινα Καμπούρη. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του Live News μίλησε για τη ζωή του και την ενημέρωση, τονίζοντας πως αν είχε την ευκαιρία, πάλι το ίδιο θα επέλεγε. Με την ευκαιρία, δείτε τα σχόλια του Twitter για τον Νίκο Ευαγγελάτο και το Blue Horizon.

«Είναι μια δύσκολη μέρα για τη χώρα, δεν μπορείς να σκεφτείς τον εαυτό σου. Μιλάμε για ανθρώπους που αυτή την ώρα αγωνιούμε αν ζουν, αν θα επιβιώσουν. Δεν μπαίνω ποτέ στη σκέψη της αποφόρτισης. Τώρα είμαστε εδώ, μόλις έχει τελειώσει η εκπομπή, ανεβαίνουμε πάνω, σε πέντε λεπτά θα ξεκινήσουμε τη σύσκεψη για την αυριανή εκπομπή. Είναι μια διαρκής δουλειά, αυτή είναι η ζωή μας.

Δεν μπορείς να παραπονιέσαι ή να λες “πώς θα αποφορτιστώ;”, βρες τον τρόπο να το κάνεις. Η ζωή η δική μου και των συνεργατών μου είναι αυτό το πράγμα, από το πρωί μέχρι το βράδυ και τα σαββατοκύριακα. Είναι επιλογή και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό και αν κάτι επέλεγα ξανά σε αυτή τη ζωή, πάλι αυτό θα ήταν», είπε αρχικά ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Για το αν υπήρξαν στιγμές που να ένιωσε ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί κάποια κατάσταση, ο Νίκος Ευαγγελάτος είπε: «Υπήρξαν και είναι και αρκετές. Αυτές οι φορές γίνονται πιο πολλές όσο περνούν τα χρόνια. Είναι μερικές φορές που λες “βλέπω πράγματα και συνηθίζω και σκληραίνω”, ίσως συμβαίνει και το αντίθετο, να βλέπεις πράγματα και να αρχίζεις να λυγίζεις όλο και πιο συχνά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share