Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

Με μαγιό σε εξωτική παραλία του Μεξικού: Ο διαφορετικός τρόπος που η Ιωάννα Τούνη ευχήθηκε «καλή χρονιά»

Ανέμελη και λαμπερή από ευτυχία!

1 Ιανουαρίου 2024 18:55
Με μαγιό σε εξωτική παραλία του Μεξικού: Ο διαφορετικός τρόπος που η Ιωάννα Τούνη ευχήθηκε «καλή χρονιά»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά από αρκετές αναποδιές, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μαζί με τον γιο τους, Πάρη κατάφεραν να ταξιδέψουν για το Μεξικό. Το ερωτευμένο ζευγάρι πέρασε την Πρωτοχρονιά στο καλοκαιρινό Τουλούμ μαζί με τους φίλους του, μακριά από το… κρύο της Ελλάδας.

Η γνωστή Influencer και επιχειρηματίας, λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου στην Ελλάδα, δημοσίευσε ένα βίντεο στα Instagram Stories της για να ευχηθεί «Καλή Χρονιά» στους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Ιωάννα Τούνη, φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι και μπαίνοντας μέσα στη θάλασσα, έγραψε: «Εδώ είναι μέρα ακόμη, αλλά στην Ελλάδα άλλαξε ο χρόνος ήδη. Ελπίζω να σας βρήκε όπου και όπως αγαπάτε και το σημαντικότερο με αυτούς που αγαπάτε».

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Το μυαλό θέλει, το σώμα δεν...» - Απαντά στην αποκάλυψη της Τούνη για την ερωτική τους ζωή (video)

Στο κανάλι του Fipster στο Youtube φιλοξενήθηκε πρόσφατα η Ιωάννα Τούνη, όπου αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες από την καθημερινότητά της.

Μάλιστα, μιλώντας για τον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, εμβάθυνε στο πώς έχει αλλάξει η ερωτική τους ζωή μετά τη γέννηση του γιου τους. Η ίδια, λοιπόν, δήλωσε πως ενώ ιδανικά σε μία σχέση θεωρεί ότι θα έπρεπε να υπάρχει καθημερινή ερωτική επαφή, είναι τόσο κουρασμένοι και οι δυο τους, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πλέον σεξουαλική ζωή.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη: Η κολλητή και κουμπάρα της δεν ακολουθεί τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στο Instagram (video)

Η αντίδραση του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Το απόσπασμα που μιλούσε γι' αυτό προβλήθηκε στην εκπομπή του OPEN «Οδός Ζαρίφη 2», όπου συμμετέχει ο σύντροφός της, με την κάμερα να τραβά την αντίδρασή του. Ήταν αρκετά αμήχανος, αλλά διατηρώντας το χαμόγελό του, είπε: «Πιο σεξουαλική ζωή πεθαίνεις! Μας πάει ο μικρός πριονοκορδέλα... Είσαι κουρασμένος, το μυαλό θέλει, το σώμα δεν πάει...».

«Το δήλωσε αυτό; Δε θεωρώ ότι πρέπει να το πεις και δημόσια» - Άναυδη η Δήμητρα Αλεξανδράκη με τη δήλωση της Ιωάννας Τούνη (video)

Εμβρόντητη έμεινε η Δήμητρα Αλεξανδράκη με τη δήλωση της Ιωάννας Τούνη, ότι έχουν ξεκινήσει με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου συνεδρίες για θεραπεία ζευγαριών.

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν το μοντέλο και επιχειρηματία σε βραδινή έξοδο, όπου κλήθηκε να σχολιάσει την επιλογή των καλών της φίλων, Δημήτρη Αλεξάνδρου και Ιωάννας Τούνη, να ξεκινήσουν συνεδρίες για θεραπεία ζευγαριών.

«Η Ιωάννα Τούνη έχει δηλώσει ότι πηγαίνει για couple therapy με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Έχεις σκεφτεί εσύ ποτέ να κάνεις κάτι αντίστοιχο με τον σύντροφό σου;», ήταν η ερώτηση του ρεπόρτερ. Στην ίδια συνέντυεξη, η Ιωάννα Τούνη δήλωσε πως δεν περίμενε ότι όλοι θα αναρωτιούνταν ποιανού είναι το μωρό που περίμενε.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, αφού «πάγωσε» για περίπου 3 δευτερόλεπτα, απάντησε: «Το δήλωσε; Δεν την προλαβαίνεις αυτή την κοπέλα. Δε θέλω να αναφερθώ… ούτε ότι το ήξερα ούτε το τι χρειάζεται το οποιοδήποτε ζευγάρι. Θεωρώ πολύ υγιές το να ζητήσεις βοήθεια άμα τη χρειάζεσαι, αλλά δε θεωρώ ότι πρέπει να το πεις και δημόσια. Με την Ιωάννα έχουμε μια πολύ δεμένη σχέση, μην προσπαθείτε να βγάλετε κάτι άλλο», τόνισε χαρακτηριστικά το μοντέλο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share