Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Άφησε το πλατό και πήρε τους δρόμους: Η Δανάη Μπάρκα με δίσκο στα χέρια μοίραζε μελομακάρονα και κουραμπιέδες σε περαστικούς (video)

«Τώρα τα φτιάξαμε, είναι φρέσκα»

28 Δεκεμβρίου 2023 14:40
Άφησε το πλατό και πήρε τους δρόμους: Η Δανάη Μπάρκα με δίσκο στα χέρια μοίραζε μελομακάρονα και κουραμπιέδες σε περαστικούς (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με χριστουγεννιάτικη διάθεση, η Δανάη Μπάρκα άφησε το πλατό και μοίρασε μελομακάρονα και κουραμπιέδες σε περαστικούς στο Χαλάνδρι.

Η παρουσιάστρια, μαζί με τη Δέσποινα Καμπούρη, με δίσκους στα χέρια, σταμάτησαν πεζούς και οδηγούς, για να τους κεράσουν γλυκά, με αφορμή την περίοδο των Χριστουγέννων. «Τώρα τα φτιάξαμε. Είναι φρέσκα», είπε η Δανάη Μπάρκα στον πρώτο περαστικό που σταμάτησε, ενώ δε δίστασε να σταματήσει και τον οδηγό φορτηγού, φωνάζοντάς του, προκειμένου να τον κεράσει, κάτι που ο ίδιος δέχτηκε με χαρά.

Δείτε επίσης: Έρωτας με τη πρώτη ματιά: Η Δανάη Μπάρκα εμφανίστηκε χωρίς φίλτρα και τρέλανε τον ανδρικό πληθυσμό

«Κάποιοι έφυγαν, δε μας έβρισαν, είπαν “δε θέλουμε, ευχαριστούμε”. Και χωρίς κάμερα, με τους φίλους μου υπάρχει μια τάση για τρέλα. Και με τη γιαγιά μου το έχω κάνει στο Περιστέρι,το έχω κάνει και χωρίς κάμερα» είπε η παρουσιάστρια για την εμπειρία της.

Κορμί από λάστιχο: H Δανάη Μπάρκα έκανε «γέφυρα» ζωντανά στον αέρα και αποθεώθηκε

Η Δανάη Μπάρκα απέδειξε πριν λίγο καιρό στον αέρα της εκπομπή της “Πάμε Δανάη” πόσο ευλύγιστη είναι.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Mega έβγαλε τα παπούτσια της και έκανε on air γέφυρα, αφήνοντας άφωνους όλους τους συνεργάτες της.

Η κίνηση αυτή της Δανάης Μπάρκα έγινε με αφορμή το βίντεο της ηθοποιού Φλόρενς Πιου.

Όσα είπε η Δανάη Μπάρκα

«Συγγνώμη παιδιά, η κοπελίτσα ξάπλωσε για να κάνει γέφυρα; Έλα τώρα! Μη με τρελαίνεται, δέκα χρόνια ενόργανη στο Περιστέρι», είπε η Δανάη Μπάρκα κι έκανε γέφυρα.

«Και σπαγγάτο κάνω, όλα τα κάνω», είπε ακόμα η Δανάη Μπάρκα.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share