Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

«Ράγισε» καρδιές ο Λευτέρης Πανταζής για τον Βασίλη Καρρά: «Ήταν κρυφό μυστικό, έδωσε τις μάχες του...»

«Καλός άνθρωπος, ντόμπρος, καλός τύπος, τον αγαπούσε ο κόσμος»

27 Δεκεμβρίου 2023 18:19
«Ράγισε» καρδιές ο Λευτέρης Πανταζής για τον Βασίλη Καρρά: «Ήταν κρυφό μυστικό, έδωσε τις μάχες του...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Ράγισε» καρδιές ο Λευτέρης Πανταζής για το θάνατο του Βασίλη Καρρά, αναφέροντας πως η αρρώστια του ήταν κρυφό μυστικό και ο τραγουδιστής έδωσε τις μάχες του.

Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε από καρδιάς στην εκπομπή «Αταίριαστους» στον ΣΚΑΪ για την απώλεια του Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή ανήμερα της Παραμονής Χριστουγέννων. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη από τον μαέστρο του Βασίλη Καρρά.

«Στεναχωρήθηκε όλη η Ελλάδα και οι συνάδερφοι με τον θάνατο του Βασίλη Καρρά. Το πάλεψε 2,5 χρόνια… ήταν κρυφό μυστικό, το ψιλοξέραμε όλοι αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Έδωσε τις μάχες του, καλός άνθρωπος, ντόμπρος, καλός τύπος, τον αγαπούσε ο κόσμος. Ξεκίνησε από πολύ χαμηλά. Ταίριαζαν λίγο οι ζωές μας. Και εγώ κάπως έτσι ξεκίνησα.

Λατρεύτηκε από όλον τον κόσμο, διασκέδαζε όλο τον κόσμο με τη ψυχή του, αυθεντικός, δεν τους είπε ποτέ ψέματα. Με τα τραγούδια του μιλούσε στις καρδιές του κόσμου. Βοηθούσε όλον το κόσμο και δεν το έλεγε» εξομολογήθηκε ο Λευτέρης Πανταζής για τον Βασίλη Καρρά.

Δείτε το βίντεο

Καταρρακωμένη η Λίτσα Διαμάντη με το θάνατο του Βασίλη Καρρά: «Στεναχωρήθηκα πολύ, ήταν λεβέντης»

Η Λίτσα Διαμαντή ήταν μια από τις επιτυχημένες τραγουδίστριες που είχε συνεργαστεί με τον Βασίλη Καρρά. Η ίδια εμφανώς καταρρακωμένη μίλησε για το θάνατο του τραγουδιστή, αναφέροντας πως ήταν λεβέντης και στεναχωρέθηκε πολύ.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, η οποία ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και τον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο και ιδιαίτερα φορτισμένη είπε το τελευταίο αντίο στον σπουδαίο τραγουδιστή. Την ίδια στιγμή, η Δέσποινα Βανδή κατέρρευσε στην κηδεία του.

Βασίλης Καρράς και Λίτσα Διαμάντη

«Αμάν πω, πω… Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Πω, πω, πω, πολύ λεβέντης, πολύ λεβέντης, πολύ στεναχωρήθηκα. Να έχει καλό ταξίδι, ο θεός να ανάπαυση την ψυχούλα του. Έχω να θυμάμαι πολλά πολλά από τον Βασίλη, ήταν πολύ Λεβέντης δεν μπορώ να μιλήσω άλλο ευχαριστώ», είπε φορτισμένη η Λίτσα Διαμαντή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share