Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

Μπήκε στον αυτόματο: Η Τραϊάνα Ανανία ξετρέλανε με τον χορό της τους θαμώνες του μαγαζιού που εμφανίζεται (video)

Την αποθέωσαν με επιφωνήματα

27 Δεκεμβρίου 2023 10:55
Μπήκε στον αυτόματο: Η Τραϊάνα Ανανία ξετρέλανε με τον χορό της τους θαμώνες του μαγαζιού που εμφανίζεται (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ουκ ολίγες φορές έχει τραβήξει τα βλέμματα η Τραϊάνα Ανανία με τους χορούς της, κάτι που από ό,τι φαίνεται την ευχαριστεί πολύ να κάνει.

Η ηθοποιός είχε γίνει θέμα συζήτησης στις εκπομπές το 2018, με το τσιφτετέλι της στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου και επανήλθε με νέο σχετικό απόσπασμα στα social media.

Τώρα, ανήρτησε στο Instagram προφίλ της, ένα απόσπασμα από το σόου της στο κέντρο που εμφανίζεται. Στο κλιπ, η Τραϊάνα Ανανία φαίνεται να λικνίζεται στο κέντρο της σκηνής.

Το τραγούδι έχει τελειώσει, αλλά η ίδια χορεύει σόλο τις τελευταίες νότες, με τους θαμώνες του μαγαζιού να την αποθεώνουν με επιφωνήματα και να την χειροκροτούν. «Καλά Χριστούγεννα με χαμόγελα και έξω καρδιά», έγραψε, μεταξύ άλλων, στη λεζάντα της ανάρτησης.

Είπε τα πάντα με 18 λέξεις η Τραϊάνα Ανανία: «Πώς θα φέρω στον κόσμο ένα παιδί όταν δεν ξέρω πόσο θα έχει το ρεύμα τον επόμενο μήνα;»

Η Τραϊάνα Ανανία μίλησε για τη μητρότητα και το ενδεχόμενο να κάνει τη δική της οικογένεια σε πρόσφατη συνέντευξη και είπε τα πάντα μέσα σε 18 λέξεις. «Πώς θα φέρω στον κόσμο ένα παιδί όταν δεν ξέρω πόσο θα έχει το ρεύμα τον επόμενο μήνα;» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για το αν σκέφτεται να κάνει οικογένεια, η Τραϊάνα Ανανία ανέφερε στο περιοδικό «Λοιπόν»: «Έχω οικογένεια! Είναι οι φίλοι μου, οι συνεργάτες μου, είναι όλοι οι άνθρωποι που έχω επιλέξει να έχω στη ζωή μου». Παράλληλα, σε μία πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η Ανανία αποκάλυψε ότι θα έκανε έρωτα με την Βίσση!

Για το καμπανάκι της μητρότητας σχολίασε: «Βιολογικά χτυπάει το καμπανάκι της μητρότητας σε μια γυναίκα από τα 20 μέχρι τα 35 περίπου. Εγώ έχω έναν τρόπο να ελέγχω τα καμπανάκια που μου χτυπάνε, να τα διαχειρίζομαι δηλαδή, χωρίς να με πιέζουν».

Τραϊάνα Ανανία

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Λαμβάνω υπόψη μου τις συνθήκες που ζω και τη χώρα που ζω αυτή τη στιγμή. Πώς θα φέρω στον κόσμο ένα παιδί όταν δεν ξέρω πόσο θα έχει το ρεύμα τον επόμενο μήνα; Μπορεί να κοστίζει δέκα ευρώ η κιλοβατώρα για παράδειγμα. Πώς θα φέρω ένα παιδί σ’ αυτόν τον κόσμο όταν μπορεί να μην έχει να φάει σε δέκα χρόνια και να μην έχει στέγη να μείνει; Δεν νιώθω ασφαλής σ’ αυτή τη χώρα και δεν έχω εμπιστοσύνη σ’ αυτούς που την κυβερνούν για να φέρω ένα παιδί στον κόσμο».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share