Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Υπέρ του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών η Μαρία Σολωμού: «Δεν κάνω την έξυπνη αλλά δε γίνεται να το συζητάμε το 2024»

«Εγώ, μέχρι πριν 15 χρόνια, δεν ήξερα ότι απαγορεύεται. Κάποια στιγμή μου το είπαν και λέω, “τι εννοείτε;”»

21 Δεκεμβρίου 2023 20:35
Υπέρ του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών η Μαρία Σολωμού: «Δεν κάνω την έξυπνη αλλά δε γίνεται να το συζητάμε το 2024»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Υπέρ του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών είναι η Μαρία Σολωμού, η οποία σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του «Πρωινού», ανέφερε πως δεν κάνει την έξυπνη, αλλά δε γίνεται να το συζητάμε το 2024 κάτι τέτοιο.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τα στερεότυπα που συναντάμε ακόμη και στα παραμύθια, τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών αλλά και το political correct. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για τα πρώτα ραντεβού και το φλερτ.

«Θυμάμαι όταν ήμουν μικρή και μου έλεγε η μαμά μου παραμύθια, δε συμπαθούσα κανένα ιδιαίτερα γιατί όλα είχαν μια πριγκίπισσα ξανθούλα, με μπουκλάκια, μπλε μάτια και άσπρο δέρμα. Αναρωτιόμουν γιατί να είναι όλες έτσι και σκεφτόμουν ότι δε θα γίνω ποτέ πριγκιπισσούλα. Ωραία η Χιονάτη αλλά εγώ είχα ταυτιστεί με την κακιά μάγισσα που της δίνει το μήλο, η Χιονάτη είχα άσπρο δέρμα κι εμένα μικρή με φωνάζανε Αιθιοπάκι.

Έχουμε αργήσει να κάνουμε τέτοιες συζητήσεις, όπως είναι ο γάμος τον ομόφυλων ζευγαριών. Εγώ, μέχρι πριν 15 χρόνια, δεν ήξερα ότι απαγορεύεται. Κάποια στιγμή μου το είπαν και λέω, “τι εννοείτε;” το είχα στο μυαλό μου ως κάτι φυσιολογικό. Έχει να κάνει με το πως μεγαλώνει ο καθένας. Δε κάνω την έξυπνη αλλά δε γίνεται το 2024 να συζητάμε αυτά τα πράγματα. Ας αφήσουμε τον κόσμο να κάνει ό,τι θέλει στη ζωή του και να πάμε να δούμε τα χάλια μας σε τίποτα άλλο» ανέφερε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

Στη συνέχεια, η Μαρία Σολωμού μίλησε και για το politcal correct λέγοντας, «Αυτά που λέω δε τα φιλτράρω. Εγώ μιλάω πάντα με το συναίσθημα και γι’ αυτό έχω κατηγορηθεί και πάρα πολλές φορές ότι μπορεί να μη μιλάω politcal correct, αλλά όταν εγώ ήμουν politcal correct με βρίζανε όλοι οι άλλοι, τώρα που το μάθανε, να κάτσουν λίγο ήσυχα. Πρέπει να υπάρχει και μια ενδιάμεση κατάσταση. Όταν μίλαγα εγώ για γυναίκες και εγκυμοσύνη, με σταυρώνανε. Κάντε μου τη χάρη τώρα».

Όταν όμως ρωτήθηκε για τον Mente Fuerte, η Μαρία Σολωμού αρνήθηκε να απαντήσει, λέγοντας, «Καταλαβαίνεις ότι δε θα σου απαντήσω τίποτα για τον Mente Fuerte».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share