Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Νατάσα Παζαΐτη: «Άνοιξε» το στολισμένο σπίτι της οικογένειας Καραμανλή - Η ευχή της για τα φετινά Χριστούγεννα (photos)

Στιγμές ευτυχίας και θαλπωρής εν μέσω εορτών

20 Δεκεμβρίου 2023 10:54
Νατάσα Παζαΐτη: «Άνοιξε» το στολισμένο σπίτι της οικογένειας Καραμανλή - Η ευχή της για τα φετινά Χριστούγεννα (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Νατάσα Παζαΐτη φωτογράφισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο που κοσμεί το σαλόνι του σπιτιού της οικογένειας, που έχει δημιουργήσει με τον Κώστα Καραμανλή, στη Ραφήνα.

H γιατρός και ο τέως πρωθυπουργός έχουν επιλέξει να ζουν τα τελευταία χρόνια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, στο «καταφύγιό» τους στη Ραφήνα.

Το ζευγάρι και τα 20χρονα δίδυμα παιδιά τους, Αλίκη και Αλέξανδρο, πραγματοποιούν σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις, ωστόσο, δε διστάζουν να ποζάρουν όλοι μαζί στον φωτογραφικό φακό.

Πριν από μερικά χρόνια, καθώς έβλεπε τα παιδιά της να μεγαλώνουν και να ανεξαρτητοποιούνται, η 57χρονη αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρό της και άνοιξε το δικό της Κέντρο Υγείας Μαστού στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στους Αμπελόκηπους.

Τα χριστουγεννιάτικα πλάνα από το σπίτι της οικογένειας Καραμανλή

Η γιατρός και σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία από το στολισμένο σπίτι τους. Επίσης, δείτε το πελώριο χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε ο Σάκης Ρουβάς & η Κάτια Ζυγούλη με τα παιδιά τους.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το χριστουγεννιάτικο δέντρο της οικογένειας Καραμανλή είναι γεμάτο κόκκινες και χρυσές μπάλες σε συνδυασμό με αρκετά led φωτάκια σε λευκό χρώμα.

«Τα Χριστούγεννα κυματίζουν ένα μαγικό ραβδί πάνω από αυτόν τον κόσμο, και ιδού, όλα είναι πιο απαλά και πιο όμορφα», έγραψε η Νατάσα Παζαΐτη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Παρά το γεγονός ότι η γιατρός-χειρουργός δε δημοσιεύει σχεδόν ποτέ προσωπικές φωτογραφίες στα social media, συνηθίζει κάθε χρόνο να ποστάρει πλάνα από το σπίτι της την περίοδο των εορτών.

Πριν από έναν χρόνο, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, η ίδια ευχήθηκε «Καλή χρονιά» στους διαδικτυακούς της φίλους, με ένα οικογενειακό στιγμιότυπο.

Νατάσα Παζαϊτη και Κώστας Καραμανλής υποδέχθηκαν το 2023 με glam look και πόζαραν στον φακό με τα δίδυμα παιδιά τους, Αλίκη και Αλέξανδρο.

Τα πλάνα από το στολισμένο σπίτι της οικογένειας Καραμανλή

Παλιότερα πλάνα από το στολισμένο σπίτι της οικογένειας Καραμανλή:

Τα πλάνα από το στολισμένο σπίτι της οικογένειας Καραμανλή

Τα πλάνα από το στολισμένο σπίτι της οικογένειας Καραμανλή

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share