Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Μαρία Αντουλινάκη: «Διέκοψα εγκυμοσύνη! Με είχε πονέσει πολύ. Έβλεπα εφιάλτες ένα κοριτσάκι να μου λέει"γιατί;" Δεν το μετανιώνω γιατί δεν θα μεγάλωνε καλά» (Video)

«Τη συντροφικότητα την καλύπτεις και με άλλα πράγματα. Το μόνο που δεν μπορείς να καλύψεις είναι η ερωτική σου ζωή»

19 Δεκεμβρίου 2023 17:16
Μαρία Αντουλινάκη: «Διέκοψα εγκυμοσύνη! Με είχε πονέσει πολύ. Έβλεπα εφιάλτες ένα κοριτσάκι να μου λέει
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια συγκινητική συνέντευξη στην εκπομπή «Fay’s Time» και τη δημοσιογράφο Σοφία Ραυτοπούλου παραχώρησε η Μαρία Αντουλινάκη καθώς αποκάλυψε ότι είχε προχωρήσει σε διακοπή εγκυμοσύνης.

Η γνωστή ηθοποιός, μίλησε μεταξύ άλλων, για τις μικρές οικονομικές απολαβές, τις δυσκολίες του επαγγέλματος του ηθοποιού και περιγράφει πώς αντιμετώπισε τις άσχημες συμπεριφορές που έχει δεχθεί στον χώρο.

Διαβάστε επίσης: «Ευλογία από το σύμπαν, είναι μία στιγμή μεγάλης ευτυχίας» - Περιμένει πως και πως να γίνει μπαμπάς ο Θανάσης Τσαλταμπάσης (video)

«Η συντροφικότητα είναι κάτι που αυτή την εποχή δεν το έχω, με ενδιαφέρει αλλά ακόμα δεν έχω βρει τον κατάλληλο. Τη συντροφικότητα την καλύπτεις και με άλλα πράγματα. Το μόνο που δεν μπορείς να καλύψεις είναι η ερωτική σου ζωή», είπε αρχικά η Μαρία Αντουλινάκη.

Η εξομολόγηση της Μαρίας Αντουλινάκη για την διακοπή της εγκυμοσύνης

Στη συνέχεια η Μαρία Αντουλινάκη αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο όπου διέκοψε μία εγκυμοσύνη της, αποκαλύπτοντας: «Τότε ήταν κάτι το οποίο με είχε πονέσει πάρα πολύ, για δύο χρόνια έβλεπα εφιάλτες και ξυπνούσα στον ύπνο μου βλέποντας ένα κοριτσάκι να μου λέει γιατί, δεν το μετανιώνω γιατί αυτό το παιδάκι δεν θα μεγάλωνε καλά μαζί μου έτσι όπως ήμουν τότε».

Ολοκληρώνοντας, η Μαρία Αντουλινάκη αναφέρθηκε και στα επαγγελματικά της, λέγοντας: «Δεν είχα καθόλου τηλεοπτικές προτάσεις και με στενοχωρεί πολύ. Εγώ βγάζω πιο πολλά από το θέατρο παρά από την τηλεόραση. Έχω ρίξει τα στάνταρ μου ηθικά και οικονομικά, αρκεί να δουλέψω έστω και με 500 ευρώ. Έχω μείνει και σε δουλειές που δεν πέρναγα καλά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share