Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024

«Πάγωσε» τους πάντες η Άννα Ρεζάν: «Εμένα πάνω στη δουλειά, 18 χρονών, με έχουν βιάσει δυο φορές»

«Το λέω για πρώτη φορά»

8 Δεκεμβρίου 2023 18:03
«Πάγωσε» τους πάντες η Άννα Ρεζάν: «Εμένα πάνω στη δουλειά, 18 χρονών, με έχουν βιάσει δυο φορές»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο Στούντιο 4 βρέθηκε η Άννα Ρεζάν το απόγευμα της Παρασκευής στην ΕΡΤ (8/12). Η γοητευτική τραγουδίστρια, ηθοποιός και μοντέλο μίλησε από καρδιάς για την σεξουαλική κακοποίηση που βίωσε, δύο φορές, στον χώρο της εργασίας της σοκάροντας τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στο πλατό. «Εμένα πάνω στη δουλειά, 18 χρονών, με έχουν βιάσει δυο φορές» ανέφερε χαρακτηριστικά και «πάγωσε» τους πάντες.

Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Ρεζάν εξομολογήθηκε πως «είμαι και γω ένα κομμάτι του metoo, το οποίο θέλω να πω ότι στην Αμερική είναι πολύ πιο light από ότι εδώ. Σε μένα συνέβησαν άσχημα πράγματα στην Ελλάδα, δεν έχω μιλήσει ποτέ και δεν ξέρω αν θα ήταν τώρα η πρώτη φορά που θα έλεγα κάτι. Απλά σίγουρα έχω μιλήσει πολύ για την κακοποίηση σε συνεντεύξεις και για το γεγονός ότι θεραπεύεται, οπότε αυτός είναι και ο λόγος που με ενδιαφέρει όταν αναφέρομαι σε κάτι τέτοιο. Γιατί η κακοποιητική συμπεριφορά μετά δημιουργεί πάρα πολλά θέματα».

Δείτε επίσης: «Άνοιξε το φερμουάρ του παντελονιού του και μου...»: Συγκλονίζει η Μάγδα Τσαγγάνη για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε από πρώην ζεν πρεμιέ

Άννα Ρεζάν

«Το δικό μου κομμάτι το έχω ήδη θεραπεύσει και πιστεύω ότι ευρύτερα πρέπει να αποδοθεί μια δικαιοσύνη. Εγώ όμως τότε δεν έκανα κάτι γιατί κατ’ αρχάς δεν ήθελα η μητέρα μου να κάνει φόνο. Να το θέσω έτσι; Μετά όμως κατάλαβα, όταν είπε η Σοφία Μουτίδου «καλά οι άλλοι δεν έχουν μανάδες;», ότι αν μπορείς να βοηθήσεις τον οποιοδήποτε άνθρωπο που μας ακούει με το να του πεις ότι «ναι, το πέρασα και το ξεπέρασα» πρέπει να το κάνεις».

«Εμένα πάνω στη δουλειά, 18 χρονών, με έχουν βιάσει δυο φορές. Εδώ στην Ελλάδα. Και τότε ο λόγος που δεν το είπα ήταν αυτός. Δεν το είπα πουθενά, το συζήτησα κάποια στιγμή σε έναν θεραπευτικό δρόμο μέχρι που έφτασα να το λύσω. Δεν το είπα ούτε στην οικογένεια μου γιατί, όπως είπα, δεν ήθελα η μητέρα μου να έχει κάνει τους δυο φόνους. Ο λόγος που μιλάω τώρα για αυτά τα πράγματα είναι για να ξέρουν οι άνθρωποι ότι, αν το δουλέψουν όντως, μπορεί να ξεπεραστεί στο έπακρον» συμπλήρωσε, επίσης, η Άννα Ρεζάν στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της ΕΡΤ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share