Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Δεν πτοεί τίποτα την Κατερίνα Στικούδη: Ο ξέφρενος χορός στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και τα σχόλια που δέχτηκε

Μετρά αντίστροφα για να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της

7 Δεκεμβρίου 2023 22:38
Δεν πτοεί τίποτα την Κατερίνα Στικούδη: Ο ξέφρενος χορός στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και τα σχόλια που δέχτηκε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Στικούδη κυκλοφόρησε το νέο της single «Πολύ Πολύ Πολύ» στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της. Όπως φαίνεται δεν πτοεί τίποτα την τραγουδίστρια.

Η pop τραγουδίστρια μετρά πλέον αντίστροφα για να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της μένοντας ωστόσο πιστή στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις αλλά και ενεργή στα social media. Με την ευκαιρία, αυτό το όνομα θα δώσει στο μωράκι της.

«Είμαι πολύ χαρούμενη. Είναι κάτι που δεν είχαμε προγραμματίσει αλλά έτσι γίνονται καμία φορά, στα ξαφνικά. Έχω βαρύνει πιο νωρίς από ό,τι στον Βύρωνα. Μέρα με τη μέρα, βδομάδα με τη βδομάδα είσαι μια άλλη. Η αλλαγή στο σώμα είναι πολύ έντονη», δήλωσε η Κατερίνα Στικούδη σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Open.

Στο νέο της βίντεο στο Tik Tok η Κατερίνα Στικούδη χορεύει το νέο της τραγούδι, ωστόσο αν παρατηρήσεις στα σχόλια, κάποιοι από τους followers της, επικρίνουν την εμφάνισή της αλλά και τις έντονες κινήσεις της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Μερικά από τα σχόλια που έγραψαν για την Κατερίνα Στικούδη:

«Δεν ξέρω αλλά αυτό που βλέπω δεν μαρεσει κ λόγω κατάστασης κ νομίζω μεγάλωσε κ δεν το υποστηρίζει και γενικά νομίζω ουδέποτε το υποστηρίζει»

«Πάχυνες Κατερίνα μου»

«Πρόσεχε κορίτσι μου το μωρό»

Κατερίνα Στικούδη: «Δε χρειάστηκε να πειραματιστώ πολύ...» - Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή της

Την Κατερίνα Στικούδη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Πρωινό μας” σε βραδινή της έξοδο και εκείνη μίλησε για το χώρο του μόντελινγκ, ρωτήθηκε για τυχόν άβολα ραντεβού που έχει βιώσει αλλά και για τα επαγγελματικά της σχέδια. Με την ευκαιρία, δείτε το στιγμιότυπο από το γεύμα της Κατερίνας Στικούδη με τον Δημήτρη Κουτσούμπα.

«Όσο παράξενο κι αν σου φαίνεται, ένα μοντέλο πρέπει να έχει μυαλό. Χωρίς αυτό δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Ο χώρος του μόντελινγκ είναι πολύ σκληρός αλλά δε πρέπει να βλέπουμε εμπόδια παντού. Πρέπει να ονειρευόμαστε, να βάζουμε στόχους και να προσπαθούμε να τους πετύχουμε» είπε η Κατερίνα Στικούδη.

«Ευτυχώς με βοήθησε η τύχη, η μοίρα και δε χρειάστηκε να πειραματιστώ τόσο πολύ. Γνώρισα πολύ μικρή τον Βαγγέλη και δεν πρόλαβα να κάνω πολλές τέτοιες εξόδους» απάντησε με χιούμορ για ραντεβού που μπορεί να είχε βγει πριν παντρευτεί με κάποιον που δεν ήταν τόσο ευφυής.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά της, η Κατερίνα Στικούδη αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στο My Style Rocks.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share