Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024

"Πυροβόλησε" ο Παύλος Κοντογιαννίδης για τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών: «Φαντάσου αντί για μια οικογένεια μαμά και μπαμπά να έβλεπες μπαμπά με μπαμπά...» (Video)

«Τα παιδιά είναι πολύ δύσκολο και λεπτό θέμα...»

7 Δεκεμβρίου 2023 08:42
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

"Πυροβόλησε" ο Παύλος Κοντογιαννίδης για τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών ενώ σχολίασε και την προβολή της προσωπικής ζωής του Στέφανου Κασσελάκη.

«Καθένας έχει την ευχέρεια να κάνει ό,τι θέλει αρκεί να μην σε ενοχλεί». Με αυτή την ατάκα σχολίασε ο Παύλος Κοντογιαννίδης τα όσα έχουν ακουστεί για τη σχέση του Στέφανου Κασσελάκη με τον Tyler McBeth.

«Σε πρώτο πλάνο έπρεπε να είναι τα πολιτικά θέματα. Όταν βγάζεις την προσωπική σου ζωή είναι σαν να πας γυρεύοντας. Ό,τι βγαίνει στη λαϊκή χάνει την αξία του» σημείωσε ο γνωστός ηθοποιός.

Αναφερόμενος στους γάμους ομόφυλων ζευγαριών αλλά και στην τεκνοθεσία δήλωσε: «Τα παιδιά είναι πολύ δύσκολο και λεπτό θέμα. Φαντάσου σε μία εκδήλωση αντί για μια οικογένεια μαμά και μπαμπά να έβλεπες μπαμπά με μπαμπά με παιδιά. Σαν εικόνα δες το».

Κάθετα αντίθετος εμφανίστηκε με τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Σεραφείμ που δήλωσε ότι η ομοφυλοφιλία οδηγεί στις καρκινογενέσεις.

«Κανένας μητροπολίτης δεν μπορεί να παίρνει θέσεις, θα πρέπει να μιλήσει η επιστήμη» ήταν η απάντηση του Παύλου Κοντογιαννίδη. Ενώ, ορυμαγδός ήταν ο Τάσος Ξιαρχό απατώντας στις πρόσφατες δηλώσεις που έκαναν η Άννα Φόνσου και η Μαρία Ιωαννίδου για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

«Είναι σιχαμερό! Είναι όργανα του διαβόλου! Ο Θεός έδωσε την απάντηση με το να στείλει φωτιά και να κάψει τα Σόδομα και τα Γόμορα» - Ορυμαγδός ο Αμβρόσιος για τον γάμο των ομοφυλοφίλων

Ορυμαγδός ήταν ο μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος, για το γάμο τον ομόφυλων ζευγαριών αλλά και για την υιοθεσία των παιδιών. Επίσης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος ξέσπασε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» για τους γάμους των ομοφυλοφίλων.

Με απόσμαμα που έπειξε στην εκπομπή το «Πρωινό» από τις δηλώσεις τους ειπε ότι: «Είναι σιχαμερό! Είναι όργανα του διαβόλου! Ο Θεός έδωσε την απάντηση με το να στείλει φωτιά και να κάψει τα Σόδομα και τα Γόμορα»

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share