Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024

Ξέσπασε ο Κυριάκος Βελόπουλος: «Δεν δέχομαι τους γάμους των ομοφυλοφίλων! Να μην υιοθετούσαν παιδιά, είναι παράνομη πράξη» (Video)

«Ως χριστιανός ορθόδοξος, δεν το δέχεται η θρησκεία μου, άρα δεν μπορώ να το δεχθώ και εγώ»

6 Δεκεμβρίου 2023 12:00
Ξέσπασε ο Κυριάκος Βελόπουλος: «Δεν δέχομαι τους γάμους των ομοφυλοφίλων! Να μην υιοθετούσαν παιδιά, είναι παράνομη πράξη» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» για τα ελληνοτουρκικά, για το νέο νομοσχέδιο αλλά και για τους γάμους των ομοφυλοφίλων.

«Δεν δέχομαι τους γάμους των ομοφυλοφίλων! Να μην υιοθετούσαν παιδιά, είναι παράνομη πράξη»

«Ως χριστιανός ορθόδοξος, δεν το δέχεται η θρησκεία μου, άρα δεν μπορώ να το δεχθώ και εγώ. Διαφωνώ ως χριστιανός ορθόδοξος. Η δική μου η θρησκεία, που σεβόμαστε όλες τις θρησκείες, και μουσουλμάνους και εβραίους, λέει ότι αυτό δεν είναι συμβατό με την πίστη μου. Ο χριστιανισμός μπορεί να λέει «αγαπάτε αλλήλους», αλλά δεν λέει παντρευτείτε και μεταξύ σας οι ομοφυλόφιλοι.

Είμαι αντίθετος ως χριστιανός. Να μην υιοθετούσαν παιδιά οι ομοφυλόφιλοι αυτό είναι παράνομη πράξη. Τα μείζονα ζητήματα της ελληνικής κοινωνίας δεν είναι αυτά, τα μείζονα είναι ακρίβεια το φορολογικό και τα λοιπά. Όπως σεβόμαστε την μπούργκα έτσι θα σεβόμαστε τους κανόνες της Εκκλησίας μας», σχολίασε.

Διαβάστε επίσης: «Η Εκκλησία είναι απόλυτα αντίθετη στον γάμο των ομοφυλοφίλων! Σκανδαλώδη η υποτίμηση της γυναίκας ως απλού εργαλείου τεκνοποιίας...» - "Χειμαρρώδης" ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος

«Όταν οι πολιτικοί δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους, δεν ξέρουν πώς βγαίνουν τα λεφτά»

Μεταξύ άλλων ο κ. Βελόπουλος αναφέρθηκε στα οικονομικά, για το νέο νομοσχέδιο για τους servicers, και το νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

«Συμφωνώ με τον Έλληνα πρωθυπουργό αλλά με αυτά που έλεγε το 2017 και το 2018. Έλεγε ότι δε θα φορολογήσω τους ελεύθερους επαγγελματίες. Δεν γίνεται να κάνεις πολιτική έτσι.

Έρχεται και επιβάλλει χαράτσια λες και είναι ο νέος σουλτάνος χωρίς να αποδώσεις στον Έλληνα αυτά που δικαιούται; Πρότεινα να κάνει αυτό που κάνουν οι Αμερικανοί. 15% οριζόντιο φόρο αλλά: έσοδα – έξοδα. Αν μου δώσεις κίνητρο και μου πεις ότι όλα τα έσοδα έξοδα μπαίνουν σε ένα καζάνι και ό,τι περισσεύει φορολογείται, θα σου φέρω το 24% του ΦΠΑ.

Οι εταιρείες φορολογούνται με 22% άρα, έσοδα έξοδα. Δεν τα δηλώνεις εδώ γιατί δεν έχεις φοροαπαλλαγές, δεν έχεις κίνητρο. Οι περισσότεροι πολιτικοί δεν έχον εργαστεί, δεν ξέρουν τι σημαίνει τιμολόγιο, απόδειξη παροχής υπηρεσιών.

Όταν δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους, δεν ξέρουν πώς βγαίνουν τα λεφτά», υπογράμμισε ο κ. Βελόπουλος.

Και προσέθεσε: «Οι Έλληνες πουλάνε τα ακίνητά τους. Πρέπει τώρα να καταργηθεί η Golden Visa. Τέλος στην ασυδοσία του Airbnb. Θα είμαστε όλοι φιλοξενούμενοι στην Ελλάδα».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share