Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024

Συγκινεί ο Ρένος Χαραλαμπίδης: «Είμαι περήφανος γιος μιας καθαρίστριας και ενός κηπουρού»

Σπάνια εξομολόγηση από τον ηθοποιό

6 Δεκεμβρίου 2023 20:11
Συγκινεί ο Ρένος Χαραλαμπίδης: «Είμαι περήφανος γιος μιας καθαρίστριας και ενός κηπουρού»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Είμαι περήφανος γιος μιας καθαρίστριας και ενός κηπουρού» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρένος Χαραλαμπίδης και συγκίνησε.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης είχε βρεθεί στην εκπομπή «The 2Night Show» και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το θαύμα της γέννησής του και για τους γονείς του. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η σύντροφός του.

Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός «είμαι ένα φιλόδοξος ηθοποιός. Θέλω να βλέπω το θαυμασμό στα μάτια των ανθρώπων, όταν παίρνω 15 κιλά για να παίξω έναν ρόλο. Όταν κουράστηκα για να κάνω κάτι. Όλοι με λένε “βαψομαλλιά” δεν πιστεύουν ότι δεν βάφω τα μαλλιά μου. Δεν παντρεύτηκα ποτέ. Είναι ένα αίνιγμα που δεν παντρεύτηκα, γιατί είμαι άνθρωπος συντροφικός, της συμβίωσης, ανεκτικός.

Το παράκανα με τη δουλειά. Έδωσα πολλή ενέργεια στη δουλειά μου. Όταν βλέπω τις πρώην συντρόφους μας να είναι καλά με τις οικογένειές τους, νιώθω μια επιβράβευση. Είμαι βαθιά μοναχικός άνθρωπος. Δεν έχω νιώσει την ανάγκη να γίνω πατέρας. Γιατί θα ήθελα να γίνω ένας υπεύθυνος πατέρας.

Όχι να γίνω δωρητής σπέρματος. Κάποιες φορές με τρόμαξε ο έρωτας. Όταν είδα αξιόλογους ανθρώπους που ξεκίνησαν ερωτευμένοι, να μπαίνω ανάμεσά τους για να μην χτυπηθούν… μπροστά στα παιδιά τους… Υπάρχει ρατσισμός με όσους δεν έχουν παντρευτεί… ότι κάτι δεν πάει καλά. Η σχέση που έχει ένας άνθρωπος με το κράτος και την εφορία δείχνει πολλά πράγματα για την προσωπικότητά του».

Όσον αφορά τους γονείς του, ο Ρένος Χαραλαμπίδης επεσήμανε «οι γονείς μου ήταν 14 χρόνια παντρεμένοι δεν μπορούσαν να κάνουν παιδί, ο πατέρας μου ήταν αγρότης και πεταλωτής. Πήγαν στη Γερμανία ως μετανάστες. Δεν τα κατάφεραν ούτε εκεί με τους Γερμανούς γιατρούς να κάνουν παιδί. Γύρισαν Ελλάδα. Η μητέρα μου 32 χρονών. Της είπαν δεν πρόκειται να κάνεις παιδί. Η μητέρα μου ήταν καθαρίστρια. Είμαι ο περήφανος γιος μιας καθαρίστριας και ενός κηπουρού και το λέω για τότε που είπαν -όταν μπήκα στην πολιτική – ότι είμαι από πλούσια οικογένεια».

Σχετικά με το θαύμα της γέννησής του, ο ηθοποιός σημείωσε «οι φίλες της μητέρας μου της είπαν για την Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου. Πήγε στο μοναστήρι και έκανε τάμα. Ένα τάμα μεγάλης ψυχικής οδύνης. Δεν έπιασε πάλι παιδί. Ώσπου ξαφνικά η μαμά μου άρχισε να φουσκώνει. Της είπαν δεν είσαι έγκυος. Όταν κατάλαβαν τελικά ότι είναι έγκυος, οι γιατροί τα έχασαν. Γεννήθηκα με καισαρική. Η μητέρα μου πιστεύει ότι γεννήθηκα έτσι για να μην πουν ότι είμαι υιοθετημένος».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share