Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Πιάστηκε στα...πράσα ο Ρένος Χαραλαμπίδης: Αυτή είναι η σύντροφός του (photo)

Φαίνεται πως ταιριάζουν πολύ!

24 Νοεμβρίου 2022 18:30
Πιάστηκε στα...πράσα ο Ρένος Χαραλαμπίδης: Αυτή είναι η σύντροφός του (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης δεν μιλά σχεδόν ποτέ για την προσωπική του ζωή, την οποία μάλιστα κρατά σαν επτασφράγιστο μυστικό. Με την ευκαιρία, δείτε τα καρφιά που έριξε η Ναταλία Γερμανού στον ηθοποιό.

Μάλιστα ο γνωστός ηθοποιός είχε αποκαλύψει τον λόγο που δεν παντρεύτηκε ποτέ και δεν έκανε παιδιά: «Δεν παντρεύτηκα ποτέ. Είναι ένα αίνιγμα που δεν παντρεύτηκα γιατί είμαι άνθρωπος συντροφικός, της συμβίωσης, ανεκτικός. Το παράκανα με τη δουλειά. Έδωσα πολλή ενέργεια στη δουλειά μου.

Όταν βλέπω τις πρώην συντρόφους μας να είναι καλά με τις οικογένειές τους νιώθω μια επιβράβευση. Είμαι βαθιά μοναχικός άνθρωπος. Δεν έχω νιώσει την ανάγκη να γίνω πατέρας. Γιατί θα ήθελα να γίνω ένας υπεύθυνος πατέρας. Όχι να γίνω δωρητής σπέρματος.

σύντροφος Ρένου Χαραλαμπίδη

Κάποιες φορές με τρόμαξε ο έρωτας. Όταν είδα αξιόλογους ανθρώπους που ξεκίνησαν ερωτευμένοι, να μπαίνω ανάμεσά τους για να μην χτυπηθούν… μπροστά στα παιδιά τους… Υπάρχει ρατσισμός με όσους δεν έχουν παντρευτεί… ότι κάτι δεν πάει καλά»

«Αρχίσαμε τις μπουνιές και...» - «Παγωμάρα» με τον Ρένο Χαραλαμπίδη

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης είχε εξομολογητική διάθεση στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν», μιλώντας για τις συμπεριφορές στον καλλιτεχνικό χώρο και ένα χαρακτηριστικό περιστατικό.

Η Τζένη Μελιτά ρώτησε τον ηθοποιό για το αν αισθάνεται προνομιούχος επειδή είναι ένας λευκός και επιτυχημένος άντρας στη δουλειά του κι εκείνος απάντησε: «Όχι, είμαι ύποπτος. Δεν είναι προνόμιο και μου ‘χει κάνει εντύπωση. Επειδή όντως έγιναν εγκλήματα στον χώρο μας που δικάζονται αυτή τη στιγμή, πολλές φορές αντιμετωπίζεσαι ως ένας δυνάμει βιαστής. Αυτό δε σημαίνει ότι όποιος είναι σκηνοθέτης και έχει μία δύναμη στον χώρο είναι δυνάμει και κάποιος που θα παρενοχλήσει».

Το περιστατικό με σκηνοθέτη

Για το αν έχει πέσει θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς, ο Ρένος Χαραλαμπίδης, που είχε μιλήσει και για μια άλλη περίπτωση, αποκάλυψε ένα άγριο συμβάν που του έχει τύχει: «Κι εγώ θύμα ήμουν από σκηνοθέτες. Έχω ξεφτιλιστεί από σκηνοθέτη. Δεν θα πω το όνομά του δημόσια, γιατί αρπαχτήκαμε στις δουλειές. Εγώ το έκανα να αρπαχτούμε στις μπουνιές, άλλοι άνθρωποι το υπέμειναν. Άντρας προς άντρα. Δεν είναι λοιπόν η κακοποιητική συμπεριφορά μόνο από άντρα προς γυναίκα. Απλώς εκεί είναι πιο πολυδιάστατο».

«Δεν μου έχουν πει κάτι αλλά είναι μία ατμόσφαιρα που πλανάται μίας εν δυνάμει απειλής. Έχω λοιπόν να πω σε όλους τους φίλους και τις φίλες που είναι στον χώρο μας ότι δεν πρέπει να βλέπουν σε όλους τους εργοδότες του επαγγέλματός μας κάποιον δυνάμει παρενοχλητή. Μιλάω για τον εαυτό μου, δεν εκπροσωπώ κάποια συνομοταξία», πρόσθεσε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share