Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

"Σταύρωσε" τον Ρένο Χαραλαμπίδη: "Δεν το βρήκα αστείο και νομίζω" - Η αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού σε σχόλιο του ηθοποιού (video)

Η αιχμηρή απάντηση για την συνέντευξη του ηθοποιού

6 Νοεμβρίου 2022 18:57
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν, όπου αποκάλυψε πως έχει παίξει ξύλο με σκηνοθέτη, ωστόσο μίλησε και στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται, την Κυριακή 6/11. Με την ευκαιρία, δείτε πως ο ηθοποιός αξιοποίησε τα λεφτά που έβγαλε από την τηλεόραση.

Η Ναταλία Γερμανού, λοιπόν, θέλησε να μιλήσει για τον ηθοποιό και να σταθεί σε μία φράση που ειπώθηκε στην πρώτη συνέντευξη που έδωσε πριν από λίγες ημέρες, διότι ένα σχόλιό του την ενόχλησε ιδιαίτερα και προσπάθησε να εξηγήσει δημόσια πως τέτοια πράγματα καλό είναι να μην λέγονται δημόσια.

Έξαλλη η Ναταλία Γερμανού με τον Ρένο Χαραλαμπίδη

«Θέλω να σταθώ λίγο στον Ρένο Χαραλαμπίδη, τον οποίον τον είδαμε σε μία συνέντευξη που λέει εγώ είμαι κυνηγός και δεν είμαι ψαράς. Χαριτωμένο ήταν αυτό. Είδα και κάτι άλλο που δεν ήταν χαριτωμένο. Τον είδα σε μία συνέντευξη με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά στο Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν, όπου κάποια στιγμή τον διέκοψαν κι είπε αφήστε με να ολοκληρώσω.

Είπε η Τζένη παρακαλώ να ολοκληρώσεις και της είπε ο Ρένος σε καθιστώ υπεύθυνη να ολοκληρώνω. Η Τζένη Μελιτά είπε ότι ήταν λίγο σεξιστικό αυτό που είπες. Δεν το βρήκα αστείο και νομίζω ούτε η Τζένη ούτε ο Φώτης. Δεν γνωρίζω αν κάποιος απάντησε κάτι, αλλά θέλω να πω ότι με κάποια πράγματα που γελούσαμε πριν από χρόνια, δεν μας φαίνονται αστεία πια. Δεν λέω ότι το είπε με κακή διάθεση, δεν το ξέρω για να ξέρω το χιούμορ του, αλλά θα συμφωνήσω με την Τζένη ότι ήταν σεξιστικούλι», είπε χαρακτηριστικά.

«Αρχίσαμε τις μπουνιές και...» - «Παγωμάρα» με τον Ρένο Χαραλαμπίδη

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης είχε εξομολογητική διάθεση στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν», μιλώντας για τις συμπεριφορές στον καλλιτεχνικό χώρο και ένα χαρακτηριστικό περιστατικό.

Η Τζένη Μελιτά ρώτησε τον ηθοποιό για το αν αισθάνεται προνομιούχος επειδή είναι ένας λευκός και επιτυχημένος άντρας στη δουλειά του κι εκείνος απάντησε: «Όχι, είμαι ύποπτος. Δεν είναι προνόμιο και μου ‘χει κάνει εντύπωση. Επειδή όντως έγιναν εγκλήματα στον χώρο μας που δικάζονται αυτή τη στιγμή, πολλές φορές αντιμετωπίζεσαι ως ένας δυνάμει βιαστής. Αυτό δε σημαίνει ότι όποιος είναι σκηνοθέτης και έχει μία δύναμη στον χώρο είναι δυνάμει και κάποιος που θα παρενοχλήσει».

Το περιστατικό με σκηνοθέτη

Για το αν έχει πέσει θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς, ο Ρένος Χαραλαμπίδης, που είχε μιλήσει και για μια άλλη περίπτωση, αποκάλυψε ένα άγριο συμβάν που του έχει τύχει: «Κι εγώ θύμα ήμουν από σκηνοθέτες. Έχω ξεφτιλιστεί από σκηνοθέτη. Δεν θα πω το όνομά του δημόσια, γιατί αρπαχτήκαμε στις δουλειές. Εγώ το έκανα να αρπαχτούμε στις μπουνιές, άλλοι άνθρωποι το υπέμειναν. Άντρας προς άντρα. Δεν είναι λοιπόν η κακοποιητική συμπεριφορά μόνο από άντρα προς γυναίκα. Απλώς εκεί είναι πιο πολυδιάστατο».

«Δεν μου έχουν πει κάτι αλλά είναι μία ατμόσφαιρα που πλανάται μίας εν δυνάμει απειλής. Έχω λοιπόν να πω σε όλους τους φίλους και τις φίλες που είναι στον χώρο μας ότι δεν πρέπει να βλέπουν σε όλους τους εργοδότες του επαγγέλματός μας κάποιον δυνάμει παρενοχλητή. Μιλάω για τον εαυτό μου, δεν εκπροσωπώ κάποια συνομοταξία», πρόσθεσε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share