Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

«Κροίσος» και καταφερτζής ο Ρένος Χαραλαμπίδης: Έτσι κατάφερε να αβγατίσει τα λεφτά που έβγαλε από την τηλεόραση

Πού τα επένδυσε;

6 Οκτωβρίου 2022 14:10
«Κροίσος» και καταφερτζής ο Ρένος Χαραλαμπίδης: Έτσι κατάφερε να αβγατίσει τα λεφτά που έβγαλε από την τηλεόραση
ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης βρέθηκε στο Πρωινό την Πέμπτη και κάποια στιγμή η κουβέντα έφτασε και στα χρήματα που έχει κερδίσει από την τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως έκανε μια πολύ συγκεκριμένη επένδυση. Με την ευκαιρία δείτε ποιος πολιτικός είναι κολλητός του φίλος.

«Τα πολλά λεφτά είναι κάτι σχετικό, δεν είμαι εκατομμυριούχος και το θέμα δεν είναι να βγάλεις πολλά λεφτά, είναι να κρατήσεις τα πολλά λεφτά. Τα κράτησα γιατί φοβόμουν πάντα τη φτώχεια», είπε αρχικά ο Ρένος Χαραλαμπίδης και συνέχισε:

«Δεν είμαι ευφυής επιχειρηματίας, οπότε υπήρξα συντηρητικός. Επένδυσα σε μικρά διαμερίσματα που μπορούσα να αγοράσω στη γειτονιά μου στου Ζωγράφου. Σκεφτόμουν βλέποντας τη ζωή προηγούμενων ηθοποιών ότι είναι κύκλος και θα γυρίσει, θα ανέβει και θα κατέβει. Κι επειδή δεν αντέχω τη φτώχια, είπα είναι ευκαιρία όχι να γίνεις πλούσιος, να μην είσαι φτωχός. Μου δόθηκε η τύχη να βγάλω λεφτά και να τα κρατήσω και με ευκολία».

Δείτε όσα δήλωσε

Φτωχική η καταγωγή του Ρένου Χαραλαμπίδη: Τα δύσκολα χρόνια και... το θαύμα της εγκυμοσύνης

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης είναι σήμερα ένας αγαπημένος ηθοποιός, με σπουδαίες επιτυχίες και μια μοναδική αίσθηση του χιούμορ, αν και δεν ήταν πάντοτε όλα ρόδινα.

Ο γνωστός καλλιτέχνης, που υπήρξε κόλαφος για τις υποθέσεις Φιλιππίδη και Λιγνάδη, δεν έχει κρύψει την υπερηφάνεια για τους γονείς του και σε όλες τις συνεντεύξεις του αναφερόταν στον δύσκολο τρόπο που γεννήθηκε.

Τα λόγια υπερηφάνειας και η καταγωγή

«Είμαι ο περήφανος γιος μιας καθαρίστριας και ενός κηπουρού και το λέω για τότε που είπαν – όταν μπήκα στην πολιτική – ότι είμαι από πλούσια οικογένεια.

Οι γονείς μου ήταν 14 χρόνια παντρεμένοι, δεν μπορούσαν να κάνουν παιδί, ο πατέρας μου ήταν αγρότης και πεταλωτής. Πήγαν στη Γερμανία ως μετανάστες. Δεν τα κατάφεραν ούτε εκεί με τους γερμανούς γιατρούς να κάνουν παιδί. Γύρισαν Ελλάδα.

Η μητέρα μου 32 χρονών. Της είπαν δεν πρόκειται να κάνεις παιδί. Η μητέρα μου ήταν καθαρίστρια. Οι φίλες της μητέρας μου της είπαν για την Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου. Πήγε στο μοναστήρι και έκανε τάμα. Ενα τάμα μεγάλης ψυχικής οδύνης. Δεν έπιασε πάλι παιδί.

Ωσπου ξαφνικά η μαμά μου άρχισε να φουσκώνει. Της είπαν δεν είσαι έγκυος. Οταν κατάλαβαν τελικά ότι είναι έγκυος, οι γιατροί τα έχασαν. Γεννήθηκα με καισαρική. Η μητέρα μου πιστεύει ότι γεννήθηκα έτσι για να μην πουν ότι είμαι υιοθετημένος».

Η καταγωγή του, λοιπόν, είναι από το Σπήλαιο Ορεστιάδας. Είναι αυτοδίδακτος ηθοποιός και σεναριογράφος με θεατρικές σπουδές σε ελεύθερα εργαστήρια στην Αθήνα. Έχει πρωταγωνιστήσει στην τηλεόραση, τον κινηματογράφο και το θέατρο.

Ως σκηνοθέτης εμφανίστηκε το 1997 με το «No Budget Story», μια ασπρόμαυρη ρομαντική ταινία που σημάδεψε την δεκαετία του '90 και ξεκίνησε μια ολόκληρη σχολή με τη φιλοσοφία του γύρω από τον κινηματογράφο.

Ακολούθησε το 2000 η ταινία «Φτηνά τσιγάρα», μια ταινία που στιγμάτισε την γενιά του τέλους της δεκαετίας του '90, από την οποία και ξεκίνησαν όλα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share