Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

«Έβαλε τους γλείφτες να βγαίνουν στα διάφορα site και να βρίζουν τον Βαγγέλη Περρή» - Ξεσπάθωσε ο Γιώργος Λιάγκας για Κοκλώνη (Video)

«Ο Νίκος που είναι έξυπνος άνθρωπος πρέπει να τους πει "κόφτε αυτή την ηλιθιότητα" αν δεν τους δίνει την εντολή»

6 Δεκεμβρίου 2023 13:39
«Έβαλε τους γλείφτες να βγαίνουν στα διάφορα site και να βρίζουν τον Βαγγέλη Περρή» - Ξεσπάθωσε ο Γιώργος Λιάγκας για Κοκλώνη (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Στον Νίκο Κοκλώνη αναφέρθηκαν ο Γιώργος Λιάγκας και ο Βαγγέλης Περρής στο «Πρωινό», στη στήλη των τηλεοπτικών νέων. Ο παρουσιαστής υποστήριξε για 2η φορά μέσα σε λίγο διάστημα, ότι ο τηλεοπτικός παραγωγός χρειάζεται να απομακρύνει ανθρώπους από δίπλα του οι οποίοι τον γλείφουν. Παράλληλα, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή, στον αέρα της εκπομπής.

«Έβαλε τους γλείφτες να βγαίνουν στα διάφορα site και να βρίζουν τον Βαγγέλη Περρή»

Αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Να ευχηθώ χρόνια πολλά στον Νίκο Κοκλώνη! Θα του ξαναπώ όμως κάτι. Το μεγαλύτερο δώρο που μπορεί να κάνει ο Νίκος Κοκλώνης στον εαυτό του… είναι πολύ επιτυχημένος και ο επιτυχημένος δεν έχει ανάγκη τους γλείφτες. Έβαλε τους γλείφτες να βγαίνουν χθες στα διάφορα site και να βρίζουν τον Βαγγέλη Περρή και ότι εμείς είμαστε σφαγμένοι. Και δεν καταλαβαίνει ότι με αυτή την πρακτική, το να βγαίνει κάποιος να με βρίζει σε ένα site, τι κάνει; Μου μειώνει την τηλεθέαση;

Αν το κάνει ο Νίκος είναι κουτό, αν το κάνουν οι γλείφτες είναι ακόμα χειρότερο διότι δεν προσφέρουν υπηρεσία έτσι. Είναι χαζό. Ο Νίκος που είναι έξυπνος άνθρωπος πρέπει να τους πει “κόφτε αυτή την ηλιθιότητα”, αν δεν τους δίνει την εντολή. Δεν πιστεύω ότι τους δίνει εντολή, πιστεύω ότι το κάνουν από μόνοι τους θεωρώντας ότι προσφέρουν υπηρεσίες στον αυτοκράτορα, είναι λάθος!».

Στη συνέχεια, ο Βαγγέλης Περρής ανέφερε: «Μπορεί να δίνει κάποιος αντ’ αυτού την εντολή. Δεν ξέρεις. Ας κοιτάξει τις υπογραφές που γράφουν ύμνους ή εξυπηρετούν ότι έχει. Είναι οι ίδιες υπογραφές που πριν από κάποια χρόνια, έγραφαν ακριβώς τα ίδια στον οποίο γύρισαν την πλάτη και τώρα γράφουν ακριβώς τα ίδια. Είναι κονδυλοφόροι, οι οποίοι ανάλογα με το πού πηγαίνει ο αέρας και από πού έρχεται η μυρωδιά χρήματος, γράφουν. Επομένως, δεν θα του κάνουν καλό, θα βρεθεί στη δύσκολη θέση να ζήσει τον αποχωρισμό τους, που ίσως να είναι και η καλύτερη στιγμή».

«Χρησιμοποιούνται γενικώς τα Μέσα αυτά για τον επικοινωνιακό πόλεμο», πρόσθεσε με τη σειρά της η Ναταλία Ανδρικοπούλου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share