Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

Κατερίνα Παπουτσάκη για το διαζύγιό της: «Τα παιδιά μου περνάνε δύσκολα στη μετά τη φάση του χωρισμού» (video)

«Προσπαθώ πάρα πολύ να είμαι παρούσα...»

5 Δεκεμβρίου 2023 19:03
Κατερίνα Παπουτσάκη για το διαζύγιό της: «Τα παιδιά μου περνάνε δύσκολα στη μετά τη φάση του χωρισμού» (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Την Κατερίνα Παπουτσάκη υποδέχτηκε στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη με τη γνωστή ηθοποιό να μιλά για την καλλιτεχνική διαδρομή της, τη μητρότητα και την αισιοδοξία με την οποία αντιμετωπίζει τη ζωή. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της ηθοποιού για την μητέρα της.

«Είμαι ένας αισιόδοξος άνθρωπο, είναι ένας μηχανισμός αυτοάμυνας. Υπάρχει και το κομμάτι της απόλυτης γείωσης, της αγάπης του εαυτού».

Κάνοντας έναν απολογισμό στη ζωή της θεωρεί ότι ακόμη και οι δύσκολες καταστάσεις είχαν να της διδάξουν κάτι.

«Μόνο θετικά βλέπω τα πράγματα. Ακόμα και σε περιπτώσεις που με δυσκόλεψαν επαγγελματικά εγώ προσπαθούσα να δω το κέρδος μέσα από αυτή την ιστορία. Είμαι χαρούμενη για το πώς έχουν συμβεί τα πράγματα γενικά».

Σαν μητέρα έχει αγωνίες και παρά το φορτωμένο της πρόγραμμα τα παιδιά της είναι η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή της. «Δεν είναι κάτι που τελειώνει ποτέ, είμαι ενοχική. Και λάθη να γίνουν, επειδή η πρόθεση είναι ξεκάθαρη, αισθάνομαι ότι καλά το πάω».

Η ίδια δήλωσε ότι προσπαθεί πάντα να είναι δίπλα στα παιδιά της αλλά φροντίζει να τους εξηγεί τους λόγους που κάποιες πρέπει να λείπει λόγω δουλειάς,

«Προσπαθώ πάρα πολύ να είμαι παρούσα για να είμαι με τα παιδιά που περνάνε μία δύσκολη ιστορία στη μετά φάση του χωρισμού. Προσπαθώ να είμαι εκεί, αφουγκράζομαι τις ανάγκες. Όταν όμως κάποια πράγματα δεν μπορούν να συμβούν πρέπει να ξέρουν ότι αυτό είναι η ζωή της μαμάς, δηλαδή χρειάζεται να πάω στη δουλειά, χρειάζεται να πάω στο θέατρο».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share