Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

Αποκαλυπτική η Δέσποινα Βανδή: «Μιλούσαν ο γιος μου με τον γιό του Βασίλη, τον κοιτώ και του λέω...» (video)

Το άγνωστο περιστατικό με τον Βασίλη Μπισμπίκη

5 Δεκεμβρίου 2023 15:53
Αποκαλυπτική η Δέσποινα Βανδή: «Μιλούσαν ο γιος μου με τον γιό του Βασίλη, τον κοιτώ και του λέω...» (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και στον ραδιοφωνικό σταθμό My Radio 104,6, με αφορμή την επίσκεψή της σε παιδιά και γονείς στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη- ΕΛΠΙΔΑ». Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη του Κώστα Μαρτάκη για την τραγουδίστρια.

Όπως είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην Ελένη Μενεγάκη, η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, ενώ αποκάλυψε και έναν διάλογο που είχε με τον Βασίλη Μπισμπίκη, καθώς παρατηρούσαν τους δύο γιους τους να μιλούν.

Πιο συγκεκριμένα, σε ερώτηση για το τι μαθήματα έχει πάρει από τα παιδιά της, η Δέσποινα Βανδή απάντησε χαρακτηριστικά: «Καθόμαστε με τον Βασίλη και είναι οι δύο γιοι μας που μιλάνε. Και ξαφνικά εκεί που μιλάνε μεταξύ τους, κοιταζόμαστε και λέμε “έχεις καταλάβει τι λένε; Τι γλώσσα μιλάνε;”. Δηλαδή χρειάζεσαι μεταφραστή. Κι αυτό ήταν αστείο. Και φαντάσου ότι είμαστε δύο άνθρωποι που είμαστε στον κόσμο της μουσικής και πιο συντονισμένοι με τη νέα γενιά».

Τα «έσπασε» στην πεθερά του: Ο σύντροφος της Μελίνας Νικολαΐδη πήγε Βανδή όσο εκείνη είναι στο Λονδίνο για σπουδές (photo)

Νυχτερινή έξοδο στο μαγαζί που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή πραγματοποίησε ο σύντροφος της κόρης της, Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης.

Μπορεί η Μελίνα Νικολαΐδη αυτές τις μέρες να βρίσκεται στο Λονδίνο λόγω των σπουδών της, ωστόσο, ο σύντροφός της, που διατηρεί εξαιρετική σχέση με τη μητέρα της, φροντίζει να την επισκέπτεται στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται με τον Γιώργο Σαμπάνη.

Δείτε επίσης: Τα έσπασαν στο Ρέμο: Γιάννα Αγγελοπούλου και Μαριάννα Λάτση πήγαν στα μπουζούκια και έγιναν θέαμα σε όλο το μαγαζί

Κάτι τέτοιο συνέβη και το βράδυ της Παρασκευής (1/12). Μάλιστα, ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης έκανε και ένα σχετικό story στον λογαριασμό του στο instagram, εκφράζοντας με τον τρόπο του τον θαυμασμό του προς τη μητέρα της συντρόφου του. Η τραγουδίστρια έκανε, με τη σειρά της, αναδημοσίευση το story του.

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης πήγε στο μαγαζί που τραγουδάει η Δέσποινα Βανδή

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share