Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

«Ασπίδα» στη Βανδή ο Κώστας Μαρτάκης: «Αυτές που την κράζουν για τα ρούχα της, ας τα βάλουν αν μπορούν!» (video)

«Όχι επειδή με έχει στηρίξει και την αγαπώ και είναι φίλη μου»

1 Δεκεμβρίου 2023 10:35
«Ασπίδα» στη Βανδή ο Κώστας Μαρτάκης: «Αυτές που την κράζουν για τα ρούχα της, ας τα βάλουν αν μπορούν!» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην παρουσίαση του νέου άλμπουμ της Marseux βρέθηκε ο Κώστας Μαρτάκης και έκανε κάποιες δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τις αντιδράσεις στις εμφανίσεις της Δέσποινας Βανδή στην πίστα και απάντησε: «Ας τα βάλουν κι αυτές που κράζουν, αυτά που φοράει η Δέσποινα Βανδή, αν μπορούν», είπε αρχικά ο Κώστας Μαρτάκης και συνέχισε:

Δείτε επίσης: Όλοι τους και μόνη της: «Όχι άλλο φίλτρο, έλεος, δεν αναγνωρίζεσαι» - Άγριο κράξιμο στη Δέσποινα Βανδή

«Είναι λίγο βαρετό αυτό. Είμαι ένας άνθρωπος που όχι επειδή με έχει στηρίξει και την αγαπώ και είναι φίλη μου, αλλά νιώθω είναι σαν να έχει ξαναγεννηθεί. Καταλαβαίνω ότι είναι ευτυχισμένη και περνάει ωραία, οπότε… Ποιος είμαι εγώ για να πω τι θα φορέσει η Δέσποινα Βανδή;».

Η Δέσποινα Βανδή απαντάει στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για την σ@ξι και εκρηκτική εμφάνιση της

Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στην Κύπρο για τα μουσικά βραβεία και η κάμερα του Super Κατερίνα τσάκωσε την δημοφιλή τραγουδίστρια και την ρώτησε για την πολυσυζητημένη εμφάνιση της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια κατάφερε να εντυπωσιάσει με το καλλίγραμμο κορμί της, το οποίο αναδεικνύεται άψογα μέσα από τις δημιουργίες της Σίλιας Κριθαριώτη. Και μπορεί οι περισσότεροι να αποθέωσαν τη Δέσποινα Βανδή, υπάρχουν και κάποιοι λίγοι που ανέφεραν πως τα σέξι αυτά ρούχα δεν αρμόζουν σε μια γυναίκα άνω των 50.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε την Δέσποινα Βανδή στο αεροδρόμιο πριν ταξιδέψει για Κύπρο, με τη δημοσιογράφο να τη ρωτάει για τα σχόλιο που δέχτηκε αυτές τις ημέρες. Η τραγουδίστρια, πάντα με την ευγένεια που τη διακατέχει, αρκέστηκε να απαντήσει «Καρδούλα μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share