Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024

«Έτσι έβρισε το παιδί μου! Όσο για τις πλαστικές...» - Νέα επίθεση Ζήνας Κουτσελίνη σε Μαίρη Συνατσάκη (video)

«Θέλω να πιστεύω πως κοιτώντας το παιδί της στα μάτια θα είναι μια καλή μητέρα»

5 Δεκεμβρίου 2023 09:55
«Έτσι έβρισε το παιδί μου! Όσο για τις πλαστικές...» - Νέα επίθεση Ζήνας Κουτσελίνη σε Μαίρη Συνατσάκη (video)
Από Εύη Κουρίδου

Εκ νέου δηλώσεις για τη Μαίρη Συνατσάκη έκανε η Ζήνα Κουτσελίνη, τη Δευτέρα (4/12), απαντώντας στο με ποιον τρόπο προσέβαλε την κόρη της.

Μπορεί η Μαίρη Συνατσάκη να έχει απαντήσει σχετικά με αυτό, ωστόσο η παρουσιάστρια επιμένει στις αρχικές της δηλώσεις και αυτή την φορά επεξηγεί.

Θυμηθείτε επίσης: Ζήνα Κουτσελίνη: «Mιλά για τις πλαστικές μου! Φτου κακά... Τι είπες τώρα σατανά» - Συνεχίζει το "μαστίγωμα" στην Μαίρη Συνατσάκη (Video)

Οι νέες δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη για τη Μαίρη Συνατσάκη

«Νομίζω ότι την ερώτηση μου την έκανες εσύ, με ρώτησες κάτι πολύ συγκεκριμένα. Θα μείνω σε αυτά που απάντησε και ας κρατήσει η Μαίρη τη δική της απάντηση. Εγώ έχω δώσει τη δική μου και νομίζω πως υπάρχουν άνθρωποι που κατάλαβαν πολύ καλά γιατί μετά από 9 χρόνια επιμένω στα λεγόμενά της. Εγώ δε βγάζω δελτία τύπου και δεν έχω καμία αντίρρηση να τα πω στη Μαίρη, όπως μετά από πολλά χρόνια τα είπα με τον Δημήτρη», ανέφερε αρχικά.

«Ο άνθρωπος που είναι σε μια καρέκλα και κάθεται δεν είναι μόνο για τα εύκολα είναι και για τα δύσκολα και δε δείχνουμε στα δύσκολα ότι φταίει ο άλλος. Είναι όλοι συνυπεύθυνοι. Άλλο να είναι αναιδής ο άλλος και άλλο αυθόρμητος. Δεν ομιλώ για αναίδεια για την κυρία Συνατσάκη. Νομίζω όμως ότι όταν κάνεις γέλια, όταν πετάς ένα περιοδικό μετά τα λεγόμενα που διαβάζει για την κόρη μου, νομίζω ότι ο κόσμος το κρίνει. Δεν το έχω βαριά μέσα μου, δεν έχω θυμό, το ξεκαθάρισα. Το είπα γιατί εκείνη είπε ότι δεν υπάρχει αυθορμητισμός στην τηλεόραση και θύμισα κάποια στιγμή που πέταξε το περιοδικό υποτιμώντας το παιδί μου», συμπλήρωσε.

Και συνέχισε: «Μην το συνεχίσουμε αγαπητέ, γιατί δεν την τιμά, γιατί το έντομο θα ήταν να μείνουμε στην άστοχη στιγμή που παραδέχτηκε. Πληρωνόταν, χασκογελούσε και πετούσε ένα περιοδικό. Όσο για τις πλαστικές, είπε και χειρότερα. Δέχομαι να πάμε όλες σε έναν πλαστικό χειρούργο να δούμε ποια έχει κάνει πλαστική».

«Της εύχομαι τα καλύτερα με την οικογένεια και το παιδί της και θέλω να πιστεύω πως κοιτώντας το παιδί της στα μάτια θα είναι μια καλή μητέρα, το ίδιο θα ήθελα να κάνω και εγώ κοιτώντας το παιδί της στα μάτια», ολοκλήρωσε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share