Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024

Ζήνα Κουτσελίνη: «Mιλά για τις πλαστικές μου! Φτου κακά... Τι είπες τώρα σατανά» - Συνεχίζει το "μαστίγωμα" στην Μαίρη Συνατσάκη (Video)

Η δημοσιογράφος υπενθύμισε ακόμα ένα βίντεο όπου η γνωστή influencer σχολιάζει αρνητικά αυτή τη φορά την ίδια

29 Νοεμβρίου 2023 09:03
Ζήνα Κουτσελίνη: «Mιλά για τις πλαστικές μου! Φτου κακά... Τι είπες τώρα σατανά» - Συνεχίζει το
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Eντείνεται η κόντρα ανάμεσα στη Ζήνα Κουτσελίνη και τη Μαίρη Συνατσάκη, με την παρουσιάστρια να συνεχίζει να "μαστιγώνει" την influencer και το βράδυ της Τρίτης 28/11, να ανεβάζει βίντεο στο TikTok, με απόσπασμα από το «Spata Live» όπου η δεύτερη, μαζί με το υπόλοιπο πάνελ, σχολίαζαν την εμφανισή της. Παράλληλα, διαβάστε εδώ για την αρχή της κόντρας τους.

Συγκεκριμένα, στο απόσπασμα που ανέβασε η Ζήνα Κουτσελίνη, η Μαίρη Συνατσάκη και οι συντελεστές της εκπομπής τότε, αναφέρονται στις πλαστικές, με τη δημοσιογράφος να γράφει χαρακτηριστικά στο βίντεο που πόσταρε:

«Συνατσάκη, μιλά για τις πλαστικές μου. Σεβασμός από γυναίκα σε γυναίκα. Φτου κακά. Τι είπες τώρα σατανά… Γελάω με τις πλαστικές όχι με τα κιλά. Ευτυχώς υπάρχουν ντοκουμέντα».

Μαίρη Συνατσάκη για Ζήνα Κουτσελίνη: «Με στενοχωρεί που είπε ότι έβρισα το παιδί της» (video)

Τη δική της απάντηση θέλησε να δώσει η Μαίρη Συνατσάκη μετά τις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη σε δημοσιογράφους ψυχαγωγικών εκπομπών.

Μιλώντας στη Μένια Κούκου και τη Super Κατερίνα δήλωσε την δυσαρέσκειά της για όσα ακούστηκαν ιδίως για τον χαρακτηρισμό «έβριζε το παιδί μου».

Όπως είπε στη δημοσιογράφο, στεναχωρήθηκε αρκετά με τις δηλώσεις, δεν υπήρξε καμία επικοινωνία με τη Ζήνα Κουτσελίνη όλα αυτά τα χρόνια και στρέφεται προς το απόσπασμα της εκπομπής που αποδεικνύει τα λεγόμενά της. Μεταξύ άλλων, επικοινώνησε και με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο δίχως να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για όσα ειπώθηκαν μεταξύ τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share