Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Άμα αγαπιούνται τα αγόρια τι να κάνουμε; Πάντρεψα με θρησκευτικό γάμο τον Παντελή & τον Τεντ» (Video)

«Έγινε τόσο φυσικά και απλά και ωραία που η μητέρα μου και όλοι οι συγγενείς μεγαλύτερης ηλικίας...»

4 Δεκεμβρίου 2023 21:47
Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Άμα αγαπιούνται τα αγόρια τι να κάνουμε; Πάντρεψα με θρησκευτικό γάμο τον Παντελή & τον Τεντ» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ ήταν καλεσμένη το μεσημέρι της Κυριακής στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού στον Alpha. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η γοητευτική πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην απόφασή της να παντρέψει ένα ζευγάρι αγαπημένων της φίλων με θρησκευτικό γάμο στη Γαλλία. Παράλληλα, η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε σε παλαιότερη συν;eντευξή της ότι είναι φορές που ξυπνάει και είναι μόνη, έρημη και απένταρη.

Πιο συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Έχω παντρέψει δύο αγαπημένους μου φίλους στο εξωτερικό, στη Γαλλία, στη Νορμανδία πριν από 3 – 4 χρόνια. Ο φίλος μου ο καλός δουλεύει πια γιατρός στο Παρίσι, ο Παντελής Καρράς και ερωτεύθηκε και αγαπήθηκαν με έναν Αμερικανό, ο οποίος ζει επίσης στην εξοχή της Νορμανδίας και έγινε ο γάμος.

Έγινε γάμος πολιτικός και θρησκευτικός, δηλαδή βρέθηκε ένας προτεστάντης παππάς καθολικός, πήγαν σε αυτόν αρκετές φορές για να συζητήσουν τα θέματα και τους έμαθε να μάθουν κάποια θρησκευτικά χωρία, και στο τέλος, το καλοκαίρι, έγινε ο γάμος».

«Μεταφερθήκαμε και οι Έλληνες και οι Αμερικάνοι, όπως και οι Γάλλοι βέβαια και τα παντρέψαμε τα αγόρια. Το ίδιο και στο δημαρχείο, εγώ όμως στον θρησκευτικό. Ως θεολόγος και γω έπρεπε τον φίλο μου να τον κατευοδώσω, ήταν και είναι υπέροχο».

«Το πιο υπέροχο επιπλέον, για να μην ακουστεί ότι λέμε τίποτα μοντερνιές, είναι ότι έγινε τόσο φυσικά και απλά και ωραία που η μητέρα μου και όλοι οι συγγενείς μεγαλύτερης ηλικίας δεν είπαν κάτι επειδή θα παντρέψουμε δυο άντρες. Άμα αγαπιούνται τώρα, τι να κάνουμε, θα τους παντρέψουμε» πρόσθεσε ακόμα η γνωστή ηθοποιός.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share