Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

Αποστολία Ζώη: «Όταν είμαι σε σχέση είμαι εκεί, είμαι πιστό σκυλί, είμαι τυφλή! Όλοι οι άνδρες είναι γυναίκες για εμένα»

«Είμαι τόσο ρομαντική. Δεν μπορείς να καταλάβεις την ευαισθησία που έχω»

3 Δεκεμβρίου 2023 12:19
Αποστολία Ζώη: «Όταν είμαι σε σχέση είμαι εκεί, είμαι πιστό σκυλί, είμαι τυφλή! Όλοι οι άνδρες είναι γυναίκες για εμένα»
Από Εύη Κουρίδου

Αποκαλυπτική συνέντευξη τόσο για την προσωπική όσο και για την επαγγελματική της πορεία έδωσε η Αποστολία Ζώη στην εκπομπή «I Love Σου Κου».

Αρχικά, ανέφερε για την καριέρα της: «Ξεκίνησα την καριέρα μου από το θέατρο. Δε μετάνιωσα που μεταπήδησα στο τραγούδι. Ήμουν πρωταθλήτρια στις καταδύσεις, αλλά σταμάτησα λόγω ενός τραυματισμού. Με πλήγωσε που σταμάτησα. Αν δε σταματούσα, θα πέθαινα στην ψάθα. Δεν μπορείς να ζήσεις από τον αθλητισμό. Από την Εθνική δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ, ενώ έχω φέρει τόσες νίκες».

Σχετικά με την αποχή της από το τραγούδι, η τραγουδίστρια δήλωσε: «Διέκοψα το τραγούδι γιατί συνειδητοποίησα ότι πρέπει να κάνεις διάφορα πράγματα για να πας μπροστά. Έμεινα τότε τέσσερα χρόνια εκτός χώρου. Όταν έφυγα, σκεφτόμουν ότι μπορεί να μην ξαναγυρίσω. Επέστρεψα στο τραγούδι γιατί η μαμά μου τότε ήταν άρρωστη και ήθελε να με δει ξανά να τραγουδάω». Παράλληλα, «Σπαράζει» καρδιές η Αποστολία Ζώη: «Στο μνημόσυνο της μητέρας μου έμαθα ότι ο μπαμπάς μου έχει καρκίνο, ήμουν μουδιασμένη» (video)

Για το ενδεχόμενο γάμου και γενικά για την προσωπική της ζωή σημείωσε: «Αν θα παντρευτώ θέλω να γίνει με έναν τρόπο χωρίς πολλές σκέψεις και με έναν άνθρωπο που θα νιώσω την απόλυτη ασφάλεια. Είναι πολύ δύσκολο πλέον να νιώσεις ασφάλεια με κάποιον, είναι τόσο γρήγορες οι καταστάσεις στη ζωή μας, τα έχουμε κάνει όλα fast food, και υπάρχουν και πάρα πολλές επιλογές "α, δε μου κάνει αυτός, πάμε στον άλλον", υπάρχει ζήτηση και προσφορά.

Δεν υπάρχει μες στο κεφάλι μου αυτό. Το έχω πολύ πιο ρομαντικά. Όταν είμαι σε μια σχέση είμαι εκεί, είμαι πιστό σκυλί, είμαι τυφλή, όλοι οι άνδρες είναι γυναίκες για εμένα. Είμαι τόσο ρομαντική. Έχω ένα πέπλο γύρω μου, προσπαθώ να προστατευτώ. Δεν μπορείς να καταλάβεις την ευαισθησία που έχω. Είμαι άνθρωπος που δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσω».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share