Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024

Πρόβλημα υγείας για τον Παύλο: Η ανάρτηση της Μαρί Σαντάλ που προβλημάτισε

Δύσκολες ώρες για τον τέως διάδοχο

1 Δεκεμβρίου 2023 16:33
Πρόβλημα υγείας για τον Παύλο: Η ανάρτηση της Μαρί Σαντάλ που προβλημάτισε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια αναπάντεχη φωτογραφία μοιράστηκε μέσω του Instagram της η Μαρί Σαντάλ. Σε αυτή, ο Παύλος ποζάρει με ένα μαύρο προστατευτικό κάλυμα στο μάτι του. Με την ευκαιρία, δείτε με ποιό διάσημο ζευγάρι είναι γείτονες.

«Ελπίζουμε να είναι προσωρινό το look, αλλά δείχνει γλυκούλης», σχολίασε η σύζυγός του με πολλούς να εύχονται περαστικά κάτω από την ανάρτησή της.

Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε ο Θάνος Βάγιος στο «Πρωινό», ο Παύλος αντιμετώπιζε τους τελευταίους μήνες πρόβλημα με το αριστερό του μάτι και χρειάστηκε να προχωρήσει σε μια μικρή επέμβαση.

Ο μικρότερος γιος των Γλίξμπουργκ φεύγει από το σπίτι: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι σαν μια άδεια φωλιά»

Η Μαρί Σαντάλ και ο Παύλος έχουν αποκτήσει μαζί τέσσερα υπέροχα παιδιά. Η κόρη τους Μαρία Ολυμπία και τα δύο αγόρια τους έχουν ήδη φύγει από το σπίτι και έχουν ξεκινήσει τη δική τους ζωή και πλέον ήρθε και η σειρά του μικρότερου, Αριστείδη – Σταύρου Γλίξμπουργκ. «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι σαν μια άδεια φωλιά» έγραψε η μητέρα του.

Η συγκινητική ανάρτηση

Η Μαρί Σαντάλ αποκάλυψε με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως ο βενιαμίν της οικογένειας φεύγει και εκείνος από το σπίτι, για να ξεκινήσει τις σπουδές του σε σχολείο του εξωτερικού.

Η σύζυγος του Παύλου πρέπει να διαχειριστεί πλέον την «άδεια φωλιά», το σπίτι της δηλαδή χωρίς την παρουσία των παιδιών της.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τώρα είμαι μια “άδεια φωλιά”. Αυτός ο μικρός – μεγάλος άντρας φεύγει σε σχολείο εξωτερικού αύριο» έγραψε η Μαρί Σαντάλ στα social media.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share