Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024

Δημήτρης Πιατάς για Γιώργο Κιμούλη: «Έχει χαθεί η φιλία μου μαζί του - Και οι φίλοι μαλώνουν κάποια στιγμή»

«Δεν ξέρω αν θα συνεργαζόμουν τώρα πια μαζί του»

30 Νοεμβρίου 2023 14:28
Δημήτρης Πιατάς για Γιώργο Κιμούλη: «Έχει χαθεί η φιλία μου μαζί του - Και οι φίλοι μαλώνουν κάποια στιγμή»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Δημήτρης Πιατάς μίλησε στο Πρωινό, μεταξύ άλλων, για τον Στέφανο Κασσελάκη, τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιώργο Κιμούλη. Για τον τελευταίο ανέφερε χαρακτηριστικά πως έχει χαθεί η φιλία τους, καθώς και οι φίλοι μαλώνουν κάποια στιγμή.

Η Αριστερά διεκδίκησε τη διαφορετικότητα, αυτό το βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρον και σημαντικό. Είναι ο Κασσελάκης διαφορετικότητα ή είναι κανονικότητα του κερατά;

Δεν συνεργάστηκα ποτέ με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ξέρω ότι αυτή τη στιγμή ο Πέτρος είναι στη χειρότερη κατάσταση που θα μπορούσε να βρεθεί ένας ταλαντούχος κωμικός ηθοποιός, ο οποίος βάλλεται και δεν πρόσεξε και ο ίδιος τις συμπεριφορές του και τιμωρήθηκε.

Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας ευφυής συνάδελφός μου. Έχει χαθεί η φιλία μου με τον Γιώργο πριν συμβούν αυτά τα πράγματα για λόγους ότι και οι φίλοι μαλώνουν κάποια στιγμή. Σε ό,τι αφορά στην ιδιοφυΐα του και την αξία του, χτυπάω προσοχή. Δεν ξέρω αν θα συνεργαζόμουν τώρα πια μαζί του». Την ίδια στιγμή, δείτε τι ανέφερε η κόρη του Γιώργου Κιμούλη για όσα τον κατηγορούν.

Δείτε το βίντεο

Εκθείασε τον Γιώργο Κιμούλη η Σοφία Βογιατζάκη - «Τον θαυμάζω! Είναι μαγικός» (video)

Στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι βρέθηκε καλεσμένη το πρωί του Σαββάτου (20/5) η Σοφία Βογιατζάκη, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη. Με την ευκαιρία, δείτε την τοποθέτησή της για τον Αλέξη Γεωργούλη.

«Ο κάθε άνθρωπος είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει κι αυτά που πράττει. Για τον τρόπο που δουλεύει το μυαλό του και βγάζει τα συμπεράσματά του. Όλα θεμιτά. Ο κάθε άνθρωπος έχει την γνώμη του και την άποψή του για τα πράγματα και πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις. Η μία άποψη δεν αναιρεί την άλλη. Εγώ, αν δεν έχω προσωπική επαφή με έναν άνθρωπο, δεν μπορώ να έχω προσωπική γνώμη, επειδή άκουσα κι είπανε. Όχι, δεν το έχω κάνει ποτέ στην ζωή μου και δεν θα το κάνω ποτέ.

Αν κάποιος άνθρωπος μου φερθεί με τρόπο που δεν μου αρέσει, πρώτα κοιτώ στον εαυτό μου και λέω τι έκανα που μπορεί να τον έφερε σε αυτήν την κατάσταση; Αν εγώ είμαι οκ, λέω μάλλον είναι ένα θέμα δικό του, το οποίο το έκανε προβολή επάνω μου. Αλλά πάντα λέω εγώ τι έχω κάνει; Οι άνθρωποι μας φέρονται, όπως φερόμαστε. Όλοι οι άνθρωποι δεν ταιριάζουμε με όλους τους ανθρώπους και δεν έχουμε χημεία με όλους τους ανθρώπους. Μου έχουν συμβεί στην δουλειά μου δύο πολύ κακές συνεργασίες, ένας άντρας και μία γυναίκα και είπα ποτέ ξανά. Άλλοι άνθρωποι έχουν συνεργαστεί πολύ καλά μαζί τους. Αυτό τι σημαίνει; Δεν σημαίνει για εμένα κάτι» είπε η Σοφία Βογιατζάκη.

«Προσπαθώ να καταλάβω. Ένας άνθρωπος που είναι κακοποιητικός, τι σχέση έχει το πως θα του φερθούμε;» απόρησε ο Νίκος Συρίγος. «Έχουμε χάσει την μπάλα με το τι είναι κακοποιητικός. Ωραία, είμαστε ζευγάρι κι είμαστε έξω κι έχουμε μια κάμερα απέναντι. Λέω, σε παρακαλώ κλείσε την δεν θέλω. Δεν την κλείνει. Το ξαναλέω και δεν την κλείνει. Σηκώνομαι και του λέω θα σου σπάσω την κάμερα. Ποιος είναι ο κακοποιητικός; Εγώ που θα του σπάσω την κάμερα ή ο άλλος που δεν την κλείνει;» απάντησε η ηθοποιός.

«Για αυτό που κατηγορεί η Ζέτα τον Κιμούλη; Δεν είναι κακοποιητική η συμπεριφορά του Κιμούλη;» ρώτησε ο Νίκος Συρίγος.

«Για αυτό θα ρωτήσεις την Ζέτα. Όχι εμένα. Δεν είμαι εγώ η Ζέτα. Εγώ δεν μπορώ να… Εγώ τον λατρεύω αυτόν τον άνθρωπο και τον αγαπώ από 10 χρονών. Τον θαυμάζω απεριόριστα. Είναι μαγικός στον τρόπο που σκηνοθετεί, που δουλεύει με τους ηθοποιούς. Μπορώ να πω αυτό που ζω τώρα. Είναι εξαιρετικά διαβασμένος, μορφωμένος κι αφάνταστα ταλαντούχος. Εγώ αυτό ζω και μπορώ να πω. Για τα άλλα θα ρωτήσεις την Ζέτα. Δεν θα κρίνω κανέναν. Δεν ασχολούμαι. Έχει πάρει την νομική οδό κι ασχολούνται οι δικηγόροι. Δεν είμαι δικηγόρος, εισαγγελέας, δικαστής… Εγώ σου μιλώ για εμένα. Εσύ το παραλληλίζεις με κάτι. Είναι ο τρόπος που εγώ βλέπω τα πράγματα.» έκλεισε η Σοφία Βογιατζάκη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share